Cum face Google bani din YouTube

După ce au cumpărat YouTube (în Noiembrie 2006 pentru suma de 1,45 miliarde dolari), Google a început să se scarpine în cap încercând să rezolve dilema transformării acestuia într-o vacă grasă şi bună de muls. Adică să scoată bani din el. Iată şi soluţia lor:

Şi i-a trebuit ceva vreme ca să găsească acest răspuns. Deşi l-a avut mai tot timpul sub nas: cupleta de aur  adWords şi adSense. Acestea sunt poziţionate deocamdată în două locuri: coloana din dreapta şi în partea inferioară a imaginii video.

Vezi că n-a fost atât de greu până la urmă, Google? Ce urmează?

Share on Facebook
Share on LinkedIn

Publicat în: Analize

Etichete:

Despre autor: A avut o copilărie nefericită, lucru care se pare că l-a marcat pe viață. E cel mai în vârstă din echipa IT4Fans și, după cum îi sugerează şi ID-ul, cârcotește (pertinent, sper) pe marginea problemelor sâcâitoare din zona IT-ului. Nu poți purta cu el nicio discuție fără să-ți verse în cap toate frustrările lui, dar cu toate astea e un fârtate de nădejde și nu te lasă la greu.

RSSComentarii

Comentează | URL trackback

 1. stefan web spune:

  interesant
  acum incerc sa fac si eu bani dupa youtube dar nu prea reusesc :)

 2. stefan web spune:

  putem face un link exchange?
  id spankmetonight

 3. La noapte spune:

  nu am primit nici un rraspuns pe e-mail
  mai imi poti trimite inca o data?


Trackbacks

 1. bagamare.ro spune:

  Cum face Google bani din YouTube | IT4Fans – te ajută să te miști în IT!…

  După ce au cumpărat YouTube (în Noiembrie 2006 pentru suma de 1,45 miliarde dolari), Google a început să se scarpine în cap încercând să rezolve dilema transformării acestuia într-o vacă grasă şi bună de muls. Adică să scoată bani din el….

Comentează
Dacă vrei să apară o poză la comentariul tău, fă-ți rost de un Gravatar.