Cazul Google versus China: update nr. 1

Încleştarea titanilor Google – China (despre care am scris mai în detaliu aici) se transformă într-un joc de şah. Dorind probabil să-i facă guvernului chinez o demonstraţie despre cam cum ar arăta peisajul prin zonă fără multicoloratul Google, acesta a amânat lansarea (programată iniţial pentru Miercuri) a două noi smartphone-uri rulând Android» . Ba mai mult, Google a şi specificat în comunicatul oficial motivul pentru care a recurs la acest gest: conflictul pe care-l are în prezent cu China. Se poate citi cu uşurinţă printre rânduri că, în funcţie de reacţia guvernanţilor de lângă Marele Zid Chinezesc, această lansare va fi doar amânată sau chiar (de ce nu?) anulată.

Share on Facebook
Share on LinkedIn

deşi nu se cunosc modelele, unul era produs de Motorola iar celălalt de Samsung, operatorul chinez care încasează ruşinea fiind UnicomPowered by Hackadelic Sliding Notes 1.6.5

Publicat în: Noutăţi

Etichete:

Despre autor: Pentru că de felul lui se plictisește repede, este mereu dependent de noutăţi, motiv pentru care consumă agregatoarele de ştiri, RSS-uri sau blogurile cu noutăţi şi bârfe ca pe sticksuri. Vrei să afli ce produs va lansa Apple peste 2 ani sau când va reuşi Microsoft să facă un sistem de operare ca lumea? Porumbelul e omul tău. Joacă rolul poştaşului și răspândacului, ocupându-se de propagarea noutăţilor importante din IT.

RSSComentarii (0)

URL trackback

Comentează
Dacă vrei să apară o poză la comentariul tău, fă-ți rost de un Gravatar.