Apple: “Vino să vezi ultimele noastre creaţii!”

Vino de vezi ultimele noastre creaţii!

Interesant cum vorbele despre gadget-uri noi sau evenimente auzite mai întâi prin Zvonlandia tind să prindă contur în realitate.

Cu doar o lună în urmă scriam despre posibilitatea ca cei din Cupertino să lanseze un Apple Tablet şi iată că totul este acum aproape oficial: va exista un eveniment special susţinut de către Apple în ziua de 27 ianuarie 2010 (ora 10AM Pacific) la Centrul Artelor Teatrale Yerba Buena din San Francisco.Îmi place că numele mari din piaţa IT nu au nevoie de expoziţii mondiale pentru a-şi lansa noile produse (n-am auzit ca Apple să participe la CES sau Google să-l lanseze pe Nexus One în gălăgia făcută de “micii producători”), aceştia pun în scenă propriile evenimente unde se bucură de întreaga atenţie a participanţilor.

Nimeni nu ştie ce anume va anunţa Apple ca fiind “ultimele sale creaţii” aşa că speculaţiile sunt deschise. Cele mai aşteptate şi zvonite produse sunt iPhone OS 4.0 (următoare versiune a sistemului de operare care-l face pe iPhone şi iTouch să prindă viaţă) şi iSlate (sau iBook, după ultimele tendinţe).

Judecând strict după multitudinea de culori a afişului şi după slogan “Vino să vezi ultimele noastre creaţii”, mă pot hazarda să spun că noutăţile anunţate nu vor rupe gura târgului, aşa cum s-a întâmplat în 2007, când sloganul folosit pentru lansarea iPhone (“Primii 30 de ani au fost doar începutul”), a sugerat clar impresia că ceva uriaş va urma. Chiar şi când au lansat MacBook Air au folosit o construcţie şmecheră de genul “Pluteşte ceva în aer!”

Orice ar urma să anunţe Apple pe 27 ianuarie, este limpede că toată concurenţa îşi ţine răsuflarea (nu au uitat prin ce au trecut de când s-a lansat iPhone), iar eu voi reveni cu detalii.

Share on Facebook
Share on LinkedIn

Publicat în: Noutăţi

Etichete:

Despre autor: Pentru că de felul lui se plictisește repede, este mereu dependent de noutăţi, motiv pentru care consumă agregatoarele de ştiri, RSS-uri sau blogurile cu noutăţi şi bârfe ca pe sticksuri. Vrei să afli ce produs va lansa Apple peste 2 ani sau când va reuşi Microsoft să facă un sistem de operare ca lumea? Porumbelul e omul tău. Joacă rolul poştaşului și răspândacului, ocupându-se de propagarea noutăţilor importante din IT.

RSSComentarii (0)

URL trackback

Comentează
Dacă vrei să apară o poză la comentariul tău, fă-ți rost de un Gravatar.