Motorola Shadow va fi Nexus Two?

Nexus TwoDupă cum spuneam şi cu ocazia articolului despre Nexus One, umblă vorba că Google intenţionează să lanseze sub propria egidă o adevărată serie de smartphone-uri (de unde şi specificarea acelui “One” după “Nexus”, lăsând cumva să se înţeleagă că vor urma şi alte modele). Principalul candidat la titlul de Nexus Two este Motorola Shadow, un model care există deocamdată doar prin Zvonlandia, singurele indicii fiind doar nişte fotografii (care pot fi foarte bine rezultatul imaginaţiei unui fan), plus o mână de specificaţii.

Al doilea superphone de la Google va avea un ecran tactil uriaş de 4,3 inchi, cu o rezoluţie de 854 x 480 pixeli, însoţit de o tastatură fizică glisabilă (în sfârşit! Credeam că au renunţat definitiv la ea după semi-eşecul lui G1) cu 3 rânduri de taste. Alte “goodies” anunţate sunt un port HDMI» plus o cameră foto de 8 Megapixeli care va putea înregistra HD (1080p).

În fotografie se poate observa că smartphone-ul are în partea dreaptă o ureche prin care trece o cureluşă, gadget-ul putând fi astfel purtat ca o borsetă. Lucru pe care-l consider total inutil.

Sistemul de operare va fi o versiune de Android, dar nu se ştie care: Eclair, cea care rulează şi pe Nexus One în prezent sau următoarea, despre care nu se ştie nimic (în afară de faptul că se va numi Froyo)»

Share on Facebook
Share on LinkedIn

 High-Definition Multimedia Interface este o interfaţă audio/video compactă folosită pentru transmiterea datelor digitale necompresate. Acest standard va fi la modă în următorii ani deoarece permite atât transferarea unui volum mare de date la viteze mari cât şi folosirea simultană a mai multor canale de transfer (unul video, 8 audio şi unul de control).Powered by Hackadelic Sliding Notes 1.6.5
Google a dat până acum versiunilor de Android numele unor prăjituri: 1.5 – Cupcake (brioşa), 1,6 – Donut (gogoaşa), 2.0/2.0.1/2.1 Eclair (ecler). Se pare că “Froyo”  este format prin alăturarea primelor caractere ale cuvintelor “Frost yoghurt” – în română “iaurt îngheţat”). Powered by Hackadelic Sliding Notes 1.6.5

Publicat în: NoutăţiSmartphone

Etichete:

Despre autor: Pentru că de felul lui se plictisește repede, este mereu dependent de noutăţi, motiv pentru care consumă agregatoarele de ştiri, RSS-uri sau blogurile cu noutăţi şi bârfe ca pe sticksuri. Vrei să afli ce produs va lansa Apple peste 2 ani sau când va reuşi Microsoft să facă un sistem de operare ca lumea? Porumbelul e omul tău. Joacă rolul poştaşului și răspândacului, ocupându-se de propagarea noutăţilor importante din IT.

RSSComentarii (0)

URL trackback

Comentează
Dacă vrei să apară o poză la comentariul tău, fă-ți rost de un Gravatar.