Memory stick-ul Victorinox de 1TB face floare la ureche să pierzi 1000 de GigaBytes

Ai putea fi tentat să crezi că ăștia fabrică doar bricege (cu toate că au mai lansat bricege echipate cu flash-uri USB în trecutul nu prea îndepărtat) dar Victorinox produce și vinde unele dintre cele mai bune memory-stick-uri de pe piață, fiind construite solid, extrem de rapide și, în curând, disponibile în capacități de 1TB (un Terabyte, adică 1000GB).

memory stick Victorinox 1TB

Da, ai citit corect. Un Terabyte! În plus față de mai mult spațiu de stocare decât vei avea cu adevărat nevoie să porți vreodată la breloc, flash-ul va fi compatibil USB 2.0/eSATA II, va oferi criptare hardware/software AES pe 256 de biți precum și un display monocrome LCD (pe care vor fi probabil afișate informații despre conținutul stick-ului și capacitatea disponibilă).

Bineînțeles că un produs Victorinox nu ar fi complet dacă nu ar oferi funcționalități multiple. Așa că, acest stick USB de 1TB va fi lansat într-o versiune de briceag și foarfece și una fără niciun fel de unelte ascuțite în ideea de a nu-ți fi confiscat stick-ul de 1TB de către securitatea aeroportului.
Disponibilitatea acestuia a fost anunțată cu ocazia CES 2012 inclusiv cu un preț pe măsură. Oricum, elvețienii de la Victorinox mai au de lucru până când vor putea fi capabili să lanseze o sculă care să concureze cu celebra de acum lopată militară chinezească multifuncțională.

Update 1: poate v-ați întrebat pentru ce preț se va vinde acest monstru? Răspuns: 3000 USD. Dar produsul ăsta face parte din categoria celor care dacă trebuie să întrebi înseamnă că nu ți-l permiți.

 

 

Share on Facebook
Share on LinkedIn

Publicat în: Noutăţi

Etichete:

Despre autor: Pentru că de felul lui se plictisește repede, este mereu dependent de noutăţi, motiv pentru care consumă agregatoarele de ştiri, RSS-uri sau blogurile cu noutăţi şi bârfe ca pe sticksuri. Vrei să afli ce produs va lansa Apple peste 2 ani sau când va reuşi Microsoft să facă un sistem de operare ca lumea? Porumbelul e omul tău. Joacă rolul poştaşului și răspândacului, ocupându-se de propagarea noutăţilor importante din IT.


Pingbacks

  1. [...] prin implementarea acestei tehnologii este de aproximativ 100x. Astfel, memory stick-ul de 1TB proaspăt lansat de elvețienii de la Victorinox ar putea cu ușurință deveni capabil să stocheze 100 sau 150 de Terabytes, fapt care cam dă de [...]

Comentează
Dacă vrei să apară o poză la comentariul tău, fă-ți rost de un Gravatar.