Microsoft holodesk te lasă să te joci cu obiecte 3D virtuale

Microsoft holodesk

Departamentul de cercetare al celor de la Microsoft iasă pe piață mai tot timpul cu noi metode cool de a interacționa cu gadget-urile iar acest nou clip al „Holodesk-ului” este unul dintre cele mai apetisante proiecte al celor din Mountain View din ultima vreme. Folosind un Kinect (răspunsul Microsoft la consola de jocuri Nintendo Wii) pentru a-ți digitaliza fața și mâinile, te poți juca cu obiecte 3D complet virtuale – destul de impresionant:

Chiar dacă acest proiect nu se va concretiza în vreun produs Microsoft prea curând (sau poate niciodată), eu sper să-l poată în viitor scala la dimensiunile unui holospațiu din Star Trek.

[via PhysOrg]

Share on Facebook
Share on LinkedIn

Publicat în: Noutăţi

Etichete:

Despre autor: Pentru că de felul lui se plictisește repede, este mereu dependent de noutăţi, motiv pentru care consumă agregatoarele de ştiri, RSS-uri sau blogurile cu noutăţi şi bârfe ca pe sticksuri. Vrei să afli ce produs va lansa Apple peste 2 ani sau când va reuşi Microsoft să facă un sistem de operare ca lumea? Porumbelul e omul tău. Joacă rolul poştaşului și răspândacului, ocupându-se de propagarea noutăţilor importante din IT.

RSSComentarii (0)

URL trackback

Comentează
Dacă vrei să apară o poză la comentariul tău, fă-ți rost de un Gravatar.