Cu 50 de milioane de utilizatori și o creștere a traficului de 1269% înseamnă că Google+ devine relevant?

Google+ logoGoogle+ a renunțat la abia săptămâna trecută la sistemul de invitații pentru crearea de noi conturi iar creșterea acestuia de atunci a fost explozivă.

Potrivit lui Experian Hitwise, traficul pe Google+ a crescut la 15 milioane de vizite în ultima săptămână, ceea ce traduce cu o creștere de 1269 de procente față de săptămâna anterioară care a înregistrat doar 1,1 milioane de vizite. Aceste cifre se referă doar la traficul generat de PC-uri, nefiind inclus traficul produs de dispozitivele cu Android sau iOS ori oamenii care vizitează Google+ făcând click pe butonul aferent din toolbar-ul Google.

Dar traficul este doar o metrică. Numărul de utilizatori este de asemenea important și o estimare recentă a lui Paul Allen sugereagă că Google+ adaugă 2 milioane de noi utilizatori zilnic, având în prezent circa 50 de milioane de clienți.

Desigur că aceste numere sunt anemice în comparație cu Facebook care are 800 de milioane de utilizatori și este regele necontestat al tărâmului social. Dar nici cu Google+ nu mi-e rușine.

Sursa: [ReadWriteWeb și Paul Allen]

Share on Facebook
Share on LinkedIn

Publicat în: Noutăţi

Etichete:

Despre autor: Pentru că de felul lui se plictisește repede, este mereu dependent de noutăţi, motiv pentru care consumă agregatoarele de ştiri, RSS-uri sau blogurile cu noutăţi şi bârfe ca pe sticksuri. Vrei să afli ce produs va lansa Apple peste 2 ani sau când va reuşi Microsoft să facă un sistem de operare ca lumea? Porumbelul e omul tău. Joacă rolul poştaşului și răspândacului, ocupându-se de propagarea noutăţilor importante din IT.

RSSComentarii (0)

URL trackback

Comentează
Dacă vrei să apară o poză la comentariul tău, fă-ți rost de un Gravatar.