Ritmul săptămânal al Internetului, vizualizat

Days of the week on the internetÎn ce zi e seara doamnelor pe internet? Miercuri (ca și în realitate de altfel). Când aleg oamenii să se despartă? Vineri, de departe. Care zi e a săptămânii e cea mai aiurea? aparent, Joia (deși eu ador ziua asta). Internetul trăiește după un ritm, prieteni, și XKCD l-a cartografiat să-l vadă toată lumea.

Este o reprezentare vizuală greu de descifrat, ale cărei predictibilități – biserică Duminica! – îi validează ciudățeniile, cum ar fi numărul atât de mic al oamenilor cărora le place Miercurea (poate din cauză că e Seara Doamnelor?). Imaginea completă mai jos: click pe ea pentru a o mări și a vedea dintr-o privire ce facem cu viețile noastre și când suntem departe de un calculator.

Share on Facebook
Share on LinkedIn

Publicat în: eFun

Etichete:

Despre autor: Este fetiţa trupei, cea guralivă şi amuzantă; ne place s-o buzărim de câte ori avem ocazia ca s-o ofticăm, dar nu ne iese întotdeauna pentru că din nefericire ține la glumă. Atenție, deși e fată nu trebuie subestimată pentru că este deţinătoarea unor cunoştinţe solide de IT pe care ştie să le pună în ecuație ca să obțină ce vrea.

RSSComentarii (0)

URL trackback

Comentează
Dacă vrei să apară o poză la comentariul tău, fă-ți rost de un Gravatar.