Microsoft crede că Gmail este hilar

Cât privește parodiile video sponsorizate de către corporații (vezi celebra serie Mac vs. PC) mărturisesc că povestea de 3 minute în care Microsoft demolează Gmail-ul celor de la Google m-a surprins plăcut. Bătaie între tocilari!

Tâlcul clipului (rulat pentru prima oară pe 20 iulie în timpul conferinței anuale globale de vânzări Microsoft): „oamenii urăsc Gmail” din 3 motive:

  • Gmail spionează corespondența propriilor utilizatori;
  • reclamele prost targetate din Gmail;
  • aerului tipic masculin al lui Gmail (mai precis asemănării cu un bărbat care are un început de chelie);

Câte dintre aceste motive enervează cu adevărat utilizatorii de Gmail (printre care mă număr și eu), rămâne de văzut. Dar orice poantă produsă de Microsoft care nu te face să te chircești trebuie să fie considerată ca o mică victorie.

Pe mine personal nu m-a convins să renunț la Gmail în favoarea lui Microsoft Office 365 (produsul concurent lansat de Microsoft vara asta).

Share on Facebook
Share on LinkedIn

Publicat în: eFun

Etichete:

Despre autor: Este fetiţa trupei, cea guralivă şi amuzantă; ne place s-o buzărim de câte ori avem ocazia ca s-o ofticăm, dar nu ne iese întotdeauna pentru că din nefericire ține la glumă. Atenție, deși e fată nu trebuie subestimată pentru că este deţinătoarea unor cunoştinţe solide de IT pe care ştie să le pună în ecuație ca să obțină ce vrea.

RSSComentarii (0)

URL trackback

Comentează
Dacă vrei să apară o poză la comentariul tău, fă-ți rost de un Gravatar.