Audi-ul TTS autonom Shelley a cucerit vârful Pikes în 27 de minute

Audi TTS Shelley Pikes Peak

Au promis că va reuși și a făcut exact acest lucru: Audi-ul TTS botezat Shelley (după numele primei femei pilot care a câștigat această etapă) special echipat și modificat a parcurs întregul traseu cu o lungime de 20 km și 156 de viraje dificile care compun cu traseul de raliu Pikes Peak International Hill Climb, fără a avea șofer la bord. Isprava s-a întâmplat prin septembrie anul acesta dar Audi a amânat publicarea anunțului oficial datorită elicopterului care s-a prăbușit în timp ce filma ascensiunea.

Audi-ul TTS a fost cronometrat timpul de 27 de minute, realizarea deloc de neglijat, având în vedere că unui pilot i-ar trebui aproximativ 17 minute. Autovehiculele complet autonome sunt acum un pas mai aproape de realitatea cotidiană.

Share on Facebook
Share on LinkedIn

Publicat în: Noutăţi

Etichete:

Despre autor: Pentru că de felul lui se plictisește repede, este mereu dependent de noutăţi, motiv pentru care consumă agregatoarele de ştiri, RSS-uri sau blogurile cu noutăţi şi bârfe ca pe sticksuri. Vrei să afli ce produs va lansa Apple peste 2 ani sau când va reuşi Microsoft să facă un sistem de operare ca lumea? Porumbelul e omul tău. Joacă rolul poştaşului și răspândacului, ocupându-se de propagarea noutăţilor importante din IT.

RSSComentarii (0)

URL trackback

Comentează
Dacă vrei să apară o poză la comentariul tău, fă-ți rost de un Gravatar.