X-Ray: smartphoneul transparent

X Ray 1

Operatorul mobil japonez KDDI a lansat un smartphone cu un design mai special. Modelul X-Ray a fost creat de către designerul Tokujin Yoshioka și are o carcasă transparentă disponibilă în trei variante de culori: roșu, albastru și negru.

Carcasa permite vizualizarea cipurilor și a cablajelor din interiorul telefonului. În combinație cu un display LED alungit montat pe panoul frontal al smartphoneului, care afișează diverse notificări (similar cu Samsung Continuum, smartphoneul cu două ecrane), efectul vizual creat este unic.

Lista specificațiilor tehnice include o cameră foto de 8 Megapixeli, suport pentru carduri MicroSD și un ecran TFT LCD cu o diagonală de 3 inchi, alături de cel LED compus din 7×102 pixeli.

Nu am reușit să găsesc niciunde prețul acestui model sau dacă va fi disponibil în afara Japoniei.

VEDERE FRONTALĂ

X-Ray - front view

VEDERE POSTERIOARĂ

X-Ray back view

Share on Facebook
Share on LinkedIn

Publicat în: NoutăţiSmartphone

Etichete:

Despre autor: Pentru că de felul lui se plictisește repede, este mereu dependent de noutăţi, motiv pentru care consumă agregatoarele de ştiri, RSS-uri sau blogurile cu noutăţi şi bârfe ca pe sticksuri. Vrei să afli ce produs va lansa Apple peste 2 ani sau când va reuşi Microsoft să facă un sistem de operare ca lumea? Porumbelul e omul tău. Joacă rolul poştaşului și răspândacului, ocupându-se de propagarea noutăţilor importante din IT.

RSSComentarii (0)

URL trackback

Comentează
Dacă vrei să apară o poză la comentariul tău, fă-ți rost de un Gravatar.