Iată adevărată sursă de profit a lui Google!

Google Profit Source as seen by Gizmodo

BUSINESS INSIDER estimează că 95% din profitul înregistrat de Google provine din Search (împreună produsele aferente) iar Android, Google TV, YouTube și celelalte afaceri non-publicitare ale companiei din Mountain View sunt răspunzătoare de doar 5% (deocamdată doar Android cred că aduce niște mărunțiș, televizoarele Google TV urmând să fie lansate în perioada următoare iar YouTube neavând încă un an în care veniturile să fie mai mari decât cheltuielile).

Până la urmă Carol Barts, CEO-ul Yahoo, nu vorbea aiurea când spunea că Google ar trebui să-și diversifice afacerea și să nu mai mizeze totul pe un singur truc (reclamele contextuale).

Bazându-se pe estimarea celor de la Business Insider, blogul Gizmodo a desenat ilustrația de mai sus inspirată din grafica jocului Pacman.

Share on Facebook
Share on LinkedIn

Publicat în: eFun

Etichete:

Despre autor: Este fetiţa trupei, cea guralivă şi amuzantă; ne place s-o buzărim de câte ori avem ocazia ca s-o ofticăm, dar nu ne iese întotdeauna pentru că din nefericire ține la glumă. Atenție, deși e fată nu trebuie subestimată pentru că este deţinătoarea unor cunoştinţe solide de IT pe care ştie să le pună în ecuație ca să obțină ce vrea.

RSSComentarii (0)

URL trackback

Comentează
Dacă vrei să apară o poză la comentariul tău, fă-ți rost de un Gravatar.