Microsoft a schimbat sloganul, ne arată niște logouri interesante

Microsoft are un slogan nou, respectiv „Be What’s Next”, motto care sună foarte bine în engleză, spre deosebire de română – „Fii ceea ce urmează”. Acest nou slogan inspiră progres constant și ideea că ne vom afla permanent pe creasta valului tehnologic prin folosirea produselor care ies pe poarta companiei din Redmond.

Cu aceeași ocazie a lansării noului motto, evenimentul anual MGX (Microsoft Global Exchange), au fost arătate participanților și o serie de logouri noi pentru Windows, Windows Phone, Xbox, Bing și Office. Deși aceste logouri au un look mai modern decât prăfuitele iconițe folosite deja de ceva vreme, Microsoft a subliniat că noile logouri nu vor fi folosite pentru respectivele produse, ele având un design care transmite ideea de flexibilitate pe care o au aceste branduri. Păcat că nu sunt cele oficiale.

Share on Facebook
Share on LinkedIn

Publicat în: Noutăţi

Etichete:

Despre autor: Pentru că de felul lui se plictisește repede, este mereu dependent de noutăţi, motiv pentru care consumă agregatoarele de ştiri, RSS-uri sau blogurile cu noutăţi şi bârfe ca pe sticksuri. Vrei să afli ce produs va lansa Apple peste 2 ani sau când va reuşi Microsoft să facă un sistem de operare ca lumea? Porumbelul e omul tău. Joacă rolul poştaşului și răspândacului, ocupându-se de propagarea noutăţilor importante din IT.

RSSComentarii (0)

URL trackback

Comentează
Dacă vrei să apară o poză la comentariul tău, fă-ți rost de un Gravatar.