Emailul bate scrisoarea obișnuită cu un raport de 81:1, majoritatea e junk [infografic]

email vs scrisoarea obisnuita sua 200914,4 trilioane de emailuri vesrus 177 miliarde de scrisori poștale și pachete. Acesta este scorul dintre email și scrisorile obișnuite (melc) valabil pentru SUA în 2009. Proporția este de 81. Vestea proastă este că 81% din email este spam față de doar 47% în cazul scrisorilor scrise pe hârtie.

Asta înseamnă 11,6 trilioane de emailuri spam pe an. De ce nu se decid cei de la Pentagon să declare război împotriva spamteroriștilor care ne papă 81% din lățimea de bandă consumată de email? Dacă omenirea este capabilă de producerea unor viruși care pot scoate din uz centrale nucleare, nu putem face un virus care să distrugă rețele de spammeri?

Sursa: Pingdom

Share on Facebook
Share on LinkedIn

Publicat în: Trenduri

Etichete:

Despre autor: Pentru că de felul lui se plictisește repede, este mereu dependent de noutăţi, motiv pentru care consumă agregatoarele de ştiri, RSS-uri sau blogurile cu noutăţi şi bârfe ca pe sticksuri. Vrei să afli ce produs va lansa Apple peste 2 ani sau când va reuşi Microsoft să facă un sistem de operare ca lumea? Porumbelul e omul tău. Joacă rolul poştaşului și răspândacului, ocupându-se de propagarea noutăţilor importante din IT.

RSSComentarii (0)

URL trackback

Comentează
Dacă vrei să apară o poză la comentariul tău, fă-ți rost de un Gravatar.