Google a împlinit 12 ani!

Google a implinit 12 aniGoogle serbează astăzi împlinirea venerabilei vârste de 12 ani de existență, ocazie cu care logo-ul obișnuit a fost înlocuit cu imaginea unui tort creată de pictorul american Wayne Thiebaud (devenit faimos pentru picturile sale care reprezintă prăjituri sau obiecte din viața de zi cu zi).

Deși Google a fost uneori ambiguu în privința propriei zile de naștere, schimbarea logo-ului de astăzi cristalizează noțiunea că ziua de naștere a lui este într-adevăr pe 27 Septembrie (în anii anteriori aceasta a fost sărbătorită uneori în 7 Septembrie deși domeniul google.com a fost înregistrat în 15 Septembrie 1997).

Nu cred că mai este nevoie să vă ofer detalii despre fondarea, dezvoltarea și importanța pe care a atins-o Google în viețile noastre fiind amintite în sumedenia de articole dedicate companiei din Mountain View care au fost publicate în ultimul an pe IT4Fans.ro.

Deși 12 ani înseamnă enorm de mult în lumea IT, faptul că o compania a crescut în acest interval de la 2 oameni la peste 10.000 nu încetează să ne uimească.

La Mulți ani, Google!

Share on Facebook
Share on LinkedIn

Publicat în: Noutăţi

Etichete:

Despre autor: Pentru că de felul lui se plictisește repede, este mereu dependent de noutăţi, motiv pentru care consumă agregatoarele de ştiri, RSS-uri sau blogurile cu noutăţi şi bârfe ca pe sticksuri. Vrei să afli ce produs va lansa Apple peste 2 ani sau când va reuşi Microsoft să facă un sistem de operare ca lumea? Porumbelul e omul tău. Joacă rolul poştaşului și răspândacului, ocupându-se de propagarea noutăţilor importante din IT.

RSSComentarii (0)

URL trackback

Comentează
Dacă vrei să apară o poză la comentariul tău, fă-ți rost de un Gravatar.