România este campioană mondială la Gigabyte Open Overclocking Championship 2010 grație lui Matose [lab501.ro]

logo lab501.roÎncepând de azi dimineață de la ora 7:00 a avut loc în Taipei finala mondială a Campionatului de Open Overclocking Gigabyte ediția 2010. Competiția s-a desfășurat pe durata a 4 ore, unul dintre cei trei reprezentanți ai Europei fiind Matei Mihatoiu, hardware editor pe site-ul lab501.ro, unde evoluează sub numele de scenă „Matose”.

Cu toate că nu am reușit să văd competiția care a fost transmisă live, am urmărit evoluția lui Matose grație updateurilor postate pe lab501.r0, bucurându-mă când constatam că acesta conduce în fiecare oră de concurs, câștigând în cele din urmă și finala (dovada aici). Un deznodământ fructuos care răsplătește pasiunea lui Matose pentru overclockingul extrem.

Țin să-l felicit pe Matei Mihatoiu în numele întregului colectiv IT4Fans.ro și abia aștept să citesc povestea scrisă chiar de către persoana care a trăit-o pe propria piele.

Eu personal apreciez conținutul de pe lab501.ro și încă de la primul meu contact cu siteul l-am încadrat în zona locurilor serioase din internet, unde găsești reviewuri și articole excelente (un fel de tomshardware.com în varianta autohtonă). Mi-aș dori ca oamenii care scriu pe lab501 să o facă mai des dar lucrul ăsta este valabil și pentru mine (partea cu scrisul).

În rest, toate cele bune și „trafic gras”. Îl meritați.

Share on Facebook
Share on LinkedIn

Publicat în: Noutăţi

Etichete:

Despre autor: Deși pare uneori cam supărat pe viață, de obicei se abține de la critici gratuite, preferând să publice cu preponderenţă analize obiective ale diverselor trenduri din IT. Cu toate că este o fire destul de agitată, totuși nu prea deschide gura decât când știe exact ce vorbește. După cum se poate vedea și din gravatarul lui, nu mai are toate țiglele pe casă... Umblă vorba prin sat că Şopârloiul şi TransMix ar fi una şi aceeaşi persoană.

RSSComentarii

Comentează | URL trackback

  1. Monstru spune:

    Multumim frumos pentru aprecieri Soparloiule ;)

Comentează
Dacă vrei să apară o poză la comentariul tău, fă-ți rost de un Gravatar.