Iată cea de-a 5 miliarda fotografie încărcată pe Flickr!

Flickr five billion

Flickr a atins (și depășit) zilele trecute o piatră de hotar importantă: 5 miliarde de poze uploadate pe serviciul de „foto sharing” deținut de către Yahoo.

Fotografia de mai sus reprezintă clădirea Woodward din Vancouver și a fost încărcată de către utilizatorul yeoaaron, fiind în mod oficial fotografia cu numărul 5 miliarde de pe Flickr. Dacă vrei să vezi fotografia cu numărul 3 miliarde fă click aici iar pentru fotografia cu numărul 4 miliarde ar trebui să faci click aici.

Conform celor de la Flickr utilizatorii uploadează pe site mai mult de 3.000 de poze în fiecare minut. Deși Flickr este cel mai mare site social care se concentrează pe „foto sharing” (fiind de departe cel mai bun site de management și editare foto, grație și editorului online Picnik achiziționat de către Gooogle), Facebook este mult mai mare în această privință: în urmă cu an existau pe Facebook peste 15 miliarde de fotografii, număr care a crescut de atunci într-un ritm de 220 milioane de fotografii pe săptămână.

Share on Facebook
Share on LinkedIn

Publicat în: Noutăţi

Etichete:

Despre autor: Pentru că de felul lui se plictisește repede, este mereu dependent de noutăţi, motiv pentru care consumă agregatoarele de ştiri, RSS-uri sau blogurile cu noutăţi şi bârfe ca pe sticksuri. Vrei să afli ce produs va lansa Apple peste 2 ani sau când va reuşi Microsoft să facă un sistem de operare ca lumea? Porumbelul e omul tău. Joacă rolul poştaşului și răspândacului, ocupându-se de propagarea noutăţilor importante din IT.

RSSComentarii (0)

URL trackback

Comentează
Dacă vrei să apară o poză la comentariul tău, fă-ți rost de un Gravatar.