3% din serverele Twitter sunt alocate lui Justin Bieber

Justin Bieber Usher

Ai crede dacă ți-aș spune că puberul Justin Bieber împreună cu legiunile lui de fani folosește 3% din infrastructura lui Twitter în orice moment al zilei? Asta înseamnă că rackuri întregi de servere sunt dedicate doar Bieber maniei.

Cel puțin așa spune Dustin Curtis care are informația direct de la un angajat Twitter:

“La orice oră, Justin Bieber foloșeste 3% din infrastructura noastră. Rackuri întregi de servere lucrează doar pentru el – Un tip care lucrează la Twitter.

De fiecarea dată când Bieber scrie pe Twitter, mesajele lui trebuie să fie livrate la peste 5 milioane de oameni care le retweet-uie la nesfârșit. Aparent, contul lui primește mai mult de 60 de răspunsuri pe secundă pentru o perioadă după ce acesta îl actualizează, volum de informație pe care Twitter nu a fost proiectat inițial să-l suporte.”

În aceste condiții n-ar trebui să ne minunăm când vedem ce dezvoltare fascinantă a avut Twitter ori când mai ne întâmpină cu vreo balenă ucigașă.

Share on Facebook
Share on LinkedIn

Publicat în: Noutăţi

Etichete:

Despre autor: Pentru că de felul lui se plictisește repede, este mereu dependent de noutăţi, motiv pentru care consumă agregatoarele de ştiri, RSS-uri sau blogurile cu noutăţi şi bârfe ca pe sticksuri. Vrei să afli ce produs va lansa Apple peste 2 ani sau când va reuşi Microsoft să facă un sistem de operare ca lumea? Porumbelul e omul tău. Joacă rolul poştaşului și răspândacului, ocupându-se de propagarea noutăţilor importante din IT.

RSSComentarii

Comentează | URL trackback

  1. Serginho spune:

    Omg, cati fani are piticul.


Pingbacks

  1. [...] Mă surprinde concluzia că doar aproape 3 din 10 tweeturi primesc un răspuns: cum rămâne atunci cu furtuna provocată în serverele Twitter pentru fiecare mesaj postat de Justin Bieber? [...]

  2. [...] când caut după Justin Bieber chiar nu-mi doresc să-mi fie afișate pagina lui de Facebook sau celebrul cont de Twitter ci doar chestiile pe care eu le-am validat despre [...]

Comentează
Dacă vrei să apară o poză la comentariul tău, fă-ți rost de un Gravatar.