Cum dezactivez Parental Controls în Windows 7?

Așa, deci ai un Windows 7 în ogradă și îți pui problema să umbli la funcția Parental Controls» . Buuuuuun.

Încep printr-o întrebare pregătitoare. Nu-i așa că ai 18 ani împliniți? :D

Răspuns: Daaaaaaaaaaaaaaaaaa!!

Hmm.. Ca adult mai degrabă te-aș vedea interesându-te cum activezi funcția Parental Controls, nu cum o dezactivezi, pentru că dacă ai reușit mai demult să-o activezi probabil ai ști acum să-o și dezactivezi, nu? Te-am prins!

De fapt știi ceva? Oricum ca să dezactivezi funcția Parental Controls de pe un anumit cont ai nevoie să fii autentificat pe un cont cu drepturi de administrator, și îmi place să cred că un adult responsabil nu lasă un astfel de cont pe mâna unui copil. Deci hai să spunem că te cred când spui că ești adult.

OK, deci cum facem?

Pasul 1: Click pe butonul Start, deschizi meniul Control Panel [1] și selectezi acolo Parental Controls [2].

Dacă nu s-a deschis niciun meniu când stai cu cursorul pe Control Panel, dă click acolo și se va deschide o fereastră separată de Control Panel în care faci click pe Set up parental controls for any user.

Pasul 2: Apare o fereastră în care selectezi utilizatorul pentru care vrei să dezactivezi funcția Parental Controls.

Pasul 3. Click pe Off [1], apoi click pe OK [2].

Gata, asta-i tot. Acum la următoarea autentificare pe contul respectiv (florinel în exemplul nostru), restricțiile referitoare la controlul parental nu se vor mai aplica.

Și acum închide imediat browserul și fugi repede de la tastatură până nu vine mămica sau tăticu din camera cealaltă să vadă ce-ai făcut :P

Share on Facebook
Share on LinkedIn

O funcție care permite unui utilizator cu drepturi de administrator (de obicei un părinte) impunerea de restricții asupra unui alt cont astfel încât accesul la acesta să se poată realiza doar între anumite ore și/sau utilizatorul autentificat pe contul respectiv (de obicei un minor) să nu poată utiliza decât anumite aplicații considerate “sigure”. Powered by Hackadelic Sliding Notes 1.6.5

Publicat în: eFun

Etichete:

Despre autor: Este fetiţa trupei, cea guralivă şi amuzantă; ne place s-o buzărim de câte ori avem ocazia ca s-o ofticăm, dar nu ne iese întotdeauna pentru că din nefericire ține la glumă. Atenție, deși e fată nu trebuie subestimată pentru că este deţinătoarea unor cunoştinţe solide de IT pe care ştie să le pună în ecuație ca să obțină ce vrea.

RSSComentarii

Comentează | URL trackback

  1. marian spune:

    Buna!Am un laptop asus,iam dezactivat hibernarea si daca il las 5-10 min intra la fel in hibernare.Dar problema este ca nu se mai deschide ,trebuie sal anchid de la butonul on-of si sal deschid iar.Ma poate ajuta cineva?Multumesc mult!!

Comentează
Dacă vrei să apară o poză la comentariul tău, fă-ți rost de un Gravatar.