Sharp va lansa primul smartphone cu display și cameră video 3D

Sharp 3D display and camera smartphone

Sharp nu are o prezență prea mare pe piața telefoanelor mobile în afara Asiei dar un purtător de cuvânt a declarat recent că acest lucru s-ar putea schimba radical. Sharp ne promite că va lansa pe piață un smartphone cu ecran 3D care nu va necesita ochelari speciali până la sfârșitul lui 2010.

Dacă vreo companie se află în poziția de a aduce un telefon 3D pe piață, acesta este cu siguranță Sharp: ecranele lor care folosesc tehnologia barierelor de paralaxă sunt folosite în mini-consolele de jocuri Nintendo 3DS și deja au anunțat prima cameră video 3D pentru telefoane.

Interesant mi se pare că nu am auzit ca Apple sau un producător de smartphone-uri Android să lucreze la vreo versiune de telefon 3D – deși poate au motivele lor întemeiate. Chiar și fără ochelari, nu sunt convins că vreau ca 3D-ul să-mi pătrundă în sufragerie, ca să nu mai vorbesc de telefonul meu.

Share on Facebook
Share on LinkedIn

Publicat în: NoutăţiSmartphone

Etichete:

Despre autor: Pentru că de felul lui se plictisește repede, este mereu dependent de noutăţi, motiv pentru care consumă agregatoarele de ştiri, RSS-uri sau blogurile cu noutăţi şi bârfe ca pe sticksuri. Vrei să afli ce produs va lansa Apple peste 2 ani sau când va reuşi Microsoft să facă un sistem de operare ca lumea? Porumbelul e omul tău. Joacă rolul poştaşului și răspândacului, ocupându-se de propagarea noutăţilor importante din IT.

RSSComentarii

Comentează | URL trackback

  1. Serginho spune:

    Asta chiar ar fi misto. Dar si eu ma mir cum de alte firme producatoare mai cunoscute nu au facut acest pas inaintea lor…

Comentează
Dacă vrei să apară o poză la comentariul tău, fă-ți rost de un Gravatar.