Reclamă inspirată pentru angajări la Twitter

Twitter internal tools

Twitter face angajări fiind interesată de serviciile unor ingineri și specialiști în resurse umane, motiv pentru care au creat acest spot publicitar intitulat: „Meet the Class of Twitter HQ”:

Cei ce și-au imaginat că angajații Twitter sunt doar o adunătură de geeks plicticoși care lucrează în niște birouri fără ferestre vor fi crunt dezamăgiți să afle contrariul. Dacă te-ai prins de toate poantele din reclamă și ești profesor în domeniile de mai sus, ar trebui să-ți trimiți CV-ul la Twitter (atenție, acesta trebuie să conțină maxim 140 de caractere :) ), poate ai șansa să ajuți la rărirea situațiilor în care apare balena ucigașă de îneacă bietele vrăbiuțe ciripitoare.

Share on Facebook
Share on LinkedIn

Publicat în: eFun

Etichete:

Despre autor: Este fetiţa trupei, cea guralivă şi amuzantă; ne place s-o buzărim de câte ori avem ocazia ca s-o ofticăm, dar nu ne iese întotdeauna pentru că din nefericire ține la glumă. Atenție, deși e fată nu trebuie subestimată pentru că este deţinătoarea unor cunoştinţe solide de IT pe care ştie să le pună în ecuație ca să obțină ce vrea.

RSSComentarii (0)

URL trackback

Comentează
Dacă vrei să apară o poză la comentariul tău, fă-ți rost de un Gravatar.