Twitter îți va sugera de acum pe cine să urmărești

Twitter_recommended_users

Deși poate fi dificil să găsești oameni fascinanți care să merite apăsarea butonului „follow” pe Twitter, se mai întâmplă uneori să dai peste cineva ale cărui ciripituri să se potrivească perfect cu interesele tale și să-ți dorești să fie mai mulți oameni cu aceleași preocupări. Ei bine, de acum Twitter te va ajuta să găsești astfel de oameni – dacă aceștia există:

Începând de astăzi lansăm o caracteristică simplă dar puternică intitulată: „Suggestions For You”. Algoritmii folosiți pentru această opțiune sunt construiți de către echipa utilizatorilor noștri relevanți și sugerează oameni pe care în prezent nu-i urmărești și pe care s-ar putea să-i găsești interesanți. Sugestiile sunt bazate pe câțiva factori, inclusiv oameni pe care tu-i urmărești și oameni pe care aceștia îi urmăresc. Vei vedea aceste sugestii pe Twitter.com și în secțiunea „Find People”. Dacă-și va plăcea sugestia, fă click pe „follow” iar dacă nu, un click pe „hide” ar trebui să fie suficient pentru ca acea persoană să nu-ți mai fie sugerată din nou.

Procesul transformării lui Twitter în Facebook (și viceversa este valabilă) a mai încheiat astfel o etapă…

Share on Facebook
Share on LinkedIn

Publicat în: Noutăţi

Etichete:

Despre autor: Pentru că de felul lui se plictisește repede, este mereu dependent de noutăţi, motiv pentru care consumă agregatoarele de ştiri, RSS-uri sau blogurile cu noutăţi şi bârfe ca pe sticksuri. Vrei să afli ce produs va lansa Apple peste 2 ani sau când va reuşi Microsoft să facă un sistem de operare ca lumea? Porumbelul e omul tău. Joacă rolul poştaşului și răspândacului, ocupându-se de propagarea noutăţilor importante din IT.


Pingbacks

  1. [...] This post was mentioned on Twitter by Ionutz™, IT4Fans România. IT4Fans România said: Twitter îți va sugera de acum pe cine să urmărești @ http://ur.ly/izGn [...]

Comentează
Dacă vrei să apară o poză la comentariul tău, fă-ți rost de un Gravatar.