Getac reîmprospătează seria de laptopuri industriale V100

Getac V100 convertibil

Laptopurile industriale din longeviva serie V100 produsă de Getac nu au câștigat niciodată vreun premiu de design. Dar cine se mai uită la suprafețe lucioase, ecrane glossy, LED-uri frumos iluminate sau colțuri rotunjite când merge pe teren și are nevoie de o sculă pe care să se poată baza?

Noua generație de notebook-uri indestructibile produse sub sigla V100 a fost actualizată, acestea fiind echipate cu un ecran de 10,4 țoli care promite niște imagini vizibile chiar în lumina directă a soarelui, un HDD de 320GB montat pe suporți care absorb șocurile (deși poate ar fi fost mai potrivite niște SSD-uri) și o tastatură cu 83 de taste din cauciuc cu iluminare de fundal (similară tastaturii fizice de la telefoanele mobile).

Cel mai important câștig al noii serii este CPU-ul  - un Intel Core i7 la 1,2GHz – și, împreună cu ecranul LCD capabil să suporte multitouch, balamaua dintre ecran și șasiu ce permite transformarea laptopului într-o tabletă PC, un webcam de 2 megapixeli, un cititor de carduri SD, Bluetooth sau opționalele module 3G și GPS, fac din acest model o alternativă atrăgătoare pentru doritorii de aventură care vor să bage un Solitaire în timp ce se ascund de vreo pisică a junglei sau se feresc de gropile cu nisipuri mișcătoare.

Prețul acestei bestii care cântărește vreo 2,2 kg nu este încă public dar bănuiesc că se va situa undeva între zonele „scump, dom’le, scump” și „cred că glumești”…

Share on Facebook
Share on LinkedIn

Publicat în: Noutăţi

Etichete:

Despre autor: Pentru că de felul lui se plictisește repede, este mereu dependent de noutăţi, motiv pentru care consumă agregatoarele de ştiri, RSS-uri sau blogurile cu noutăţi şi bârfe ca pe sticksuri. Vrei să afli ce produs va lansa Apple peste 2 ani sau când va reuşi Microsoft să facă un sistem de operare ca lumea? Porumbelul e omul tău. Joacă rolul poştaşului și răspândacului, ocupându-se de propagarea noutăţilor importante din IT.


Pingbacks

  1. [...] This post was mentioned on Twitter by Ionutz™, IT4Fans România. IT4Fans România said: Getac reîmprospătează seria de laptopuri industriale V100 @ http://ur.ly/ieas [...]

Comentează
Dacă vrei să apară o poză la comentariul tău, fă-ți rost de un Gravatar.