N-ai mai jucat demult Șarpele? poți s-o faci și pe YouTube de acum…

youtube-snakeSe pare că te poți bucura de clasicul joc „Șarpele” (foarte popular pe Nokia 5110 pe la începutul mileniului) în timp ce te uiți la un clip pe YouTube. Jocul este activat prin apăsarea și menținerea tastei direcționale„săgeată stânga”. După ce a început jocul, șarpele transparent poate fi dirijat în player-ul video cu ajutorul tastelor direcționale, scopul jocului fiind culegerea punctelor și evitarea lovirii de marginile exterioare.

„Oul de Paște” se numește jocul și este unul dintr-o lungă serie de cascadorii similare făcute de Google recent fiind descoperit de către utilizatori săptămâna trecută. Nu se știe când a fost adăugat jocul dar trebuie să fie destul de recent, pentru că funcționează doar pe noul player YouTube care a fost introdus în April. Nu funcționează pe clipurile înglobate în alte siteuri deci trebuie să mergi pe YouTube pentru a-l încerca.

Google nu este străin de inserarea unor jocuri pe propriile siteuri, cu două luni în urmă logo-ul acestuia de pe pagina motorului de căutare devenind un joc Pac-Man – lucru care se presupune că a costat societatea mai mult de 120 de milioane $ pierderi în productivitate – iar în timpul Campionatului Mondial de Fotbal din Africa de Sud a apărut un buton vuvuzela pe YouTube (care între timp văd că a dispărut).

Clipul inserat mai jos explică acest joc deși observația creatorului că trebuie să te afli într-o categorie care conține material video despre jocuri pe YouTube este eronată. Mie îmi place că poți juca Șarpele și în timp ce clipul este redat, putând să urmărești punctele albe chiar peste imaginea acestuia:

Share on Facebook
Share on LinkedIn

Publicat în: Noutăţi

Etichete:

Despre autor: Pentru că de felul lui se plictisește repede, este mereu dependent de noutăţi, motiv pentru care consumă agregatoarele de ştiri, RSS-uri sau blogurile cu noutăţi şi bârfe ca pe sticksuri. Vrei să afli ce produs va lansa Apple peste 2 ani sau când va reuşi Microsoft să facă un sistem de operare ca lumea? Porumbelul e omul tău. Joacă rolul poştaşului și răspândacului, ocupându-se de propagarea noutăţilor importante din IT.

RSSComentarii (0)

URL trackback

Comentează
Dacă vrei să apară o poză la comentariul tău, fă-ți rost de un Gravatar.