Trage un pârț și schimbă canalul!

De când cu Twittermania (care la noi nu e atât de răspândită ca pe alte meleaguri) s-au inventat dispozitive care să ciripească pe Twitter avertizând asupra unor diverse situații, de la utile la haioase/stupide.

Dacă tot există scaunul care te anunță pe Twitter (pe tine și pe cei interesați de subiect) dacă s-a întâmplat cumva să te scapi în atmosferă în timp ce șoriceai una-alta în fața calculatorului (informații plecând de la care s-ar putea face și o aplicație care să te avertizeze că e cazul să mai treci pe la medicul gastroenterolog dacă distribuția emanațiilor tale se abate prea mult de la limitele normale), iată că acum avem și o telecomandă care să schimbe canalul când simte că ai mai tras câte o “briză”.

Din moment ce noi, oamenii, nu avem capacitatea de a modifica după dorință compoziția chimică a gazului în momentul în care îl eliminăm prin flatulație (mamă, ce științific sună cuvântul ăsta!), nu s-a găsit nicio posibilitate de a comunica dispozitivului informații despre canalul dorit, așa că alege el un canal la întâmplare, lucru care limitează drastic aplicabilitatea practică a genialei invenții și o blochează în stadiul de “cum își poate omorî timpul un electronist amator”. :D

Share on Facebook
Share on LinkedIn

Publicat în: eFun

Etichete:

Despre autor: Pentru că de felul lui se plictisește repede, este mereu dependent de noutăţi, motiv pentru care consumă agregatoarele de ştiri, RSS-uri sau blogurile cu noutăţi şi bârfe ca pe sticksuri. Vrei să afli ce produs va lansa Apple peste 2 ani sau când va reuşi Microsoft să facă un sistem de operare ca lumea? Porumbelul e omul tău. Joacă rolul poştaşului și răspândacului, ocupându-se de propagarea noutăţilor importante din IT.

RSSComentarii (0)

URL trackback

Comentează
Dacă vrei să apară o poză la comentariul tău, fă-ți rost de un Gravatar.