Încasările eBay în trimestru II: 2,2 miliarde $, PayPal înregistrează un milion de conturi noi pe lună

eBay logoEbay a depășit estimările făcute în privința câștigurilor înregistrate pe trimestrul II, raportând un profit de 530,2 milioane din totalul încasărilor care se ridică la suma de 2,2 miliarde dolari SUA. Venitul net a crescut cu 18% (fără Skype) față de același trimestru din 2009 în timp ce încasările au fost mai mari cu 6 procente față de perioada similară de anul trecut.

Similar penultimului trimestru afacerea PayPal ajută la creșterea profitului eBay printr-un venit total de 817 milioane dolari, volumul total al tranzacțiilor efectuate ridicându-se la 21,4 miliarde. Cu aceeași ocazie PayPal a mai anunțat că în ultimul trimestru au fost înregistrate un milion de conturi noi în fiecare lună, totalul acestora ridicându-se la 87 de milioane de conturi active.

Ebay a mai precizat că cea mai bună activitate a fost înregistrată în Europa, performanța ridicându-se la nivelul preconizat în Asia creșterea fiind sub așteptări în SUA. Vă reamintesc că eBay a fost recent dată în judecată daunele cerute ridicându-se la 38 miliarde dolari SUA

Share on Facebook
Share on LinkedIn

Publicat în: Noutăţi

Etichete:

Despre autor: Pentru că de felul lui se plictisește repede, este mereu dependent de noutăţi, motiv pentru care consumă agregatoarele de ştiri, RSS-uri sau blogurile cu noutăţi şi bârfe ca pe sticksuri. Vrei să afli ce produs va lansa Apple peste 2 ani sau când va reuşi Microsoft să facă un sistem de operare ca lumea? Porumbelul e omul tău. Joacă rolul poştaşului și răspândacului, ocupându-se de propagarea noutăţilor importante din IT.

RSSComentarii

Comentează | URL trackback

  1. faze tari spune:

    Si eu folosesc paypal,si sunt extrem de multumit atat de help desk cat si de rapiditatea cu care se efectueaza tranzactiile.


Pingbacks

  1. [...] This post was mentioned on Twitter by Ionutzâ„¢, IT4Fans România. IT4Fans România said: Încasările eBay în trimestru II: 2,2 miliarde $, PayPal înregistrează un milion de conturi noi pe lună @ http://ur.ly/i8Bu [...]

Comentează
Dacă vrei să apară o poză la comentariul tău, fă-ți rost de un Gravatar.