A apărut trailer-ul pentru – The Social Network – (Filmul Facebook)

În cazul în care n-ai aflat deja, a apărut trailer-ul pentru The Social Network, un film despre nașterea și dezvoltarea Facebook, în regia lui David Fincher (ajuns celebru datorită unor super-producții ca Se7en, Fight Club sau mai recentul The Curious Case of Benjamin Button), rolul lui Mark Zuckerberg fiind interpretate de Jesse Eisenberg.

Filmul va fi lansat la 1 octombrie sub sloganul „Nu ajungi la 500 de milioane de prieteni fără să nu-ți faci câțiva dușmani” – aluzie la numărul curent al utilizatorilor Facebook:

Share on Facebook
Share on LinkedIn

Publicat în: Noutăţi

Etichete:

Despre autor: Pentru că de felul lui se plictisește repede, este mereu dependent de noutăţi, motiv pentru care consumă agregatoarele de ştiri, RSS-uri sau blogurile cu noutăţi şi bârfe ca pe sticksuri. Vrei să afli ce produs va lansa Apple peste 2 ani sau când va reuşi Microsoft să facă un sistem de operare ca lumea? Porumbelul e omul tău. Joacă rolul poştaşului și răspândacului, ocupându-se de propagarea noutăţilor importante din IT.


Pingbacks

  1. [...] This post was mentioned on Twitter by Ionutzâ„¢, IT4Fans România. IT4Fans România said: A apărut trailer-ul pentru -The Social Network – (Filmul Facebook) @ http://ur.ly/hSoT [...]

Comentează
Dacă vrei să apară o poză la comentariul tău, fă-ți rost de un Gravatar.