Ziua de naştere a lui IT4Fans.ro!

Va fi în fiecare an pe 10 ianuarie. Pentru că în această zi a anului de graţie 2010, s-a născut acest blog, având ca principală sursă de inspiraţie articolele scrise pe tema IT de la www.transmix.ro în anul 2009.

Acest blog va avea 4 autori, astfel:

Şopârloiul- ne va oferi mostre de obiectivitate şi luciditate, publicând cu preponderenţă analize ale unor anumite trenduri din IT. Umblă vorba prin sat că Şopârloiul şi TransMix ar fi una şi aceeaşi persoană.

Bursucul - e cel mai în vârstă dintre noi; după cum îi sugerează şi id-ul, va cârcoti (pertinent, sper) pe marginea problemelor sâcâitoare din zona IT-ului;

Porumbelul- este dependent de noutăţi, motiv pentru care consumă agregatoarele de ştiri, RSS-uri sau blogurile cu noutăţi şi bârfe ca pe sticksuri. Vrei să afli ce se produs va lansa Apple peste 2 ani sau când va reuşi Microsoft să facă un sistem de operare ca lumea? Porumbelul e omul tău. Va juca rolul poştaşului, ocupându-se de furnizarea noutăţilor importante din aria informaţională;

Coţofana – este fetiţa trupei, cea guralivă şi amuzantă; ne place s-o buzărim de câte ori avem ocazia şi de-aia am şi lăsat-o la urmă, deşi e fată, ca s-o ofticăm; dar nu trebuie subestimată pentru că este deţinătoarea unor solide cunoştinţe de IT pe care ştie să şi le expună.

Nu-mi mai rămâne altceva de făcut decât să-i urez lui IT4Fans un sincer şi călduros “La Mulţi Ani!”.

Share on Facebook
Share on LinkedIn

Publicat în: Noutăţi

Etichete:

Despre autor:

RSSComentarii (0)

URL trackback

Comentează
Dacă vrei să apară o poză la comentariul tău, fă-ți rost de un Gravatar.