Intel face revizie generală la oferta de procesoare pentru desktop și reduce prețurile

Programare CPU desktop Intel 2010 sem. 2

Probabil că știrea asta te va șoca la fel de mult ca vremea senină și călduroasă din Spania, dar Intel va reduce în a doua jumătate a lui 2010 prețurile și va mări viteza la unele modele de procesoare pentru desktop pe care le are în portofoliu. De asemenea, dominatorul industriei CPU-urilor pentru PC-uri intenționează să introducă un nou model de procesor central hexa-core pentru desktop, Core i7-970x la prețul de 885 dolari (dacă este cumpărat la „en-gros”), lucru care cu siguranță va reduce prețul celebrului i7-980X (999$).

O altă noutate interesantă este apariția unui quad-core i5-870S proiectat special pentru computerele cu o formă constructivă mică ce au un preț măricel de 351$ bucata.

În cele din urmă, mai apare și o binevenită reducere de preț pentru procesorul core i7-950 tactat la 3,06GHz, de la 562$ la 294$, preț la care se vinde în prezent i7-930 de 2,8Ghz.

Share on Facebook
Share on LinkedIn

Publicat în: Noutăţi

Etichete:

Despre autor: Pentru că de felul lui se plictisește repede, este mereu dependent de noutăţi, motiv pentru care consumă agregatoarele de ştiri, RSS-uri sau blogurile cu noutăţi şi bârfe ca pe sticksuri. Vrei să afli ce produs va lansa Apple peste 2 ani sau când va reuşi Microsoft să facă un sistem de operare ca lumea? Porumbelul e omul tău. Joacă rolul poştaşului și răspândacului, ocupându-se de propagarea noutăţilor importante din IT.

RSSComentarii

Comentează | URL trackback

  1. Ion spune:

    Eu nu am mai gasit nicio stire asemanatoare; te rog sa postezi si sursa acestor informatii!

Comentează
Dacă vrei să apară o poză la comentariul tău, fă-ți rost de un Gravatar.