Google Chrome a depășit Safari pentru a urca pe podiumul browserelor în SUA

Chrome-Safari-Firefox-IEConform statisticilor făcute publice de către StatCounter, Chrome tocmai a depășit Safari pentru a deveni numărul 3 în clasamentul browser-elor care sunt folosite în Statele Unite ale Americii, ajungând la 8,97% din piață față de 8,88% cât deține navigatorul celor din Cupertino. Probabil că oamenii chiar au apreciat pozitiv clipul cu testul de viteză în care un tun aruncă cartofi mai încet decât reușește Chrome să încarce o pagină web.

Chrome depășise deja de ceva vreme Safari pe plan mondial (încă din decembrie 2009), bucurându-se de o cotă de piață de aproximativ 9% față de cei 4% trecuți în dreptul lui Safari. Mai mult, creșterea înregistrată de către Google Chrome nu torpilează doar browser-ele pe care le lasă în urmă dar afectează și creșterea lui Firefox, care nu reușește să treacă de pragul celor aproape 25% de procente pe care le deține deja de ceva vreme.

Share on Facebook
Share on LinkedIn

Publicat în: Noutăţi

Etichete:

Despre autor: Pentru că de felul lui se plictisește repede, este mereu dependent de noutăţi, motiv pentru care consumă agregatoarele de ştiri, RSS-uri sau blogurile cu noutăţi şi bârfe ca pe sticksuri. Vrei să afli ce produs va lansa Apple peste 2 ani sau când va reuşi Microsoft să facă un sistem de operare ca lumea? Porumbelul e omul tău. Joacă rolul poştaşului și răspândacului, ocupându-se de propagarea noutăţilor importante din IT.

RSSComentarii (0)

URL trackback

Comentează
Dacă vrei să apară o poză la comentariul tău, fă-ți rost de un Gravatar.