Ți-e foame? Ce zici de un iPhone 4 rumenit la microunde?

Orice s-ar zice, oamenii simt o atracție morbidă către a vedea cum este distrus un lucru frumos (și scump). Nu toți, dar prea mulți ca să putem ignora fenomenul. Și cu cât e mai spectaculoasă procedura de distrugere, cu atât mai bine.

De exemplu demolarea în mai puțin de un minut prin explozii controlate  a clădirilor construite în ani de zile este un spectacol foarte interesant. Interesant e să vezi și cum este făcut praf și pulbere într-un blender Blendtec (și am zis Blendtec, nu pocnitoare sau dop de vană, da?) un iPhone 4 nou nouț. iPhone 4 care mai poate fi distrus și în multe alte moduri cel puțin la fel de interesante. De exemplu “preparându-l” în cuptorul cu microunde.

Un individ deghizat într-o caricatură de terorist arab ia bunătatea de iPhone, îl “dezvirginează”, și, cu mănuși de cauciuc și o mască de gaze pe față (se vede treaba că bănuia el el cam ce ar putea să urmeze), îi activează camera. Chiar așa, oare de ce aceeași procedură de activare a camerei am văzut-o și în clipul cu blenderul? Probabil latura sadică a personalității ucigașilor de iPhone-ului simte o satisfacție mai intensă dacă obligă aparatul, asimilat în subconștient cu o ființă vie, să își “vadă” moartea cu propriii ochi prin propria cameră.

Comentariile pe marginea operațiunii sunt lansate pe un ton malițios care, chiar dacă e enervant, se potrivește ca o mănușă cu situația. Același sadism al autorilor i-a determinat, probabil, să nu plaseze aparatul chiar pe platoul cuptorului unde ar fi fost distrus prea repede, ci în partea din spate unde câmpul electromagnetic nu este la fel de intens. Nefericitul iPhone, supus la caznele microundelor, sucombează (nu era greu de ghicit, nu?) însă printre materialele contorsionate observăm că sigla Apple a supraviețuit, lucru de care Steve Jobs ar trebui să fie mândru. Dar să vă las mai bine să vă delectați singuri:

Share on Facebook
Share on LinkedIn

Publicat în: eFun

Etichete:

Despre autor: Este fetiţa trupei, cea guralivă şi amuzantă; ne place s-o buzărim de câte ori avem ocazia ca s-o ofticăm, dar nu ne iese întotdeauna pentru că din nefericire ține la glumă. Atenție, deși e fată nu trebuie subestimată pentru că este deţinătoarea unor cunoştinţe solide de IT pe care ştie să le pună în ecuație ca să obțină ce vrea.

RSSComentarii

Comentează | URL trackback

Comentează
Dacă vrei să apară o poză la comentariul tău, fă-ți rost de un Gravatar.