iPhone 4 se va sparge dacă-l scapi… într-un blender!

iphone 4 it blends

Mulți pixeli au înnegrit monitoarele în ultimele zile de când a fost lansat iPhone 4: ba că se sparge dacă-l scapi pe jos, ba că are probleme cu antena ori că i se îngălbenește ecranul

Un lucru e sigur însă: dacă-ți vei scăpa noul iPhone într-un blender acesta cu siguranță va fi transformat într-o grămăjoară de praf negru – de fapt, reclama este făcută pentru a evidenția robustețea blenderelor fabricate de Blendtec și nu fragilitatea iPhone-ului.

Cunoașterea limbii engleze este un plus pentru savurarea clipului…

Share on Facebook
Share on LinkedIn

Publicat în: eFun

Etichete:

Despre autor: Este fetiţa trupei, cea guralivă şi amuzantă; ne place s-o buzărim de câte ori avem ocazia ca s-o ofticăm, dar nu ne iese întotdeauna pentru că din nefericire ține la glumă. Atenție, deși e fată nu trebuie subestimată pentru că este deţinătoarea unor cunoştinţe solide de IT pe care ştie să le pună în ecuație ca să obțină ce vrea.

RSSComentarii

Comentează | URL trackback

 1. faze tari spune:

  iPhone asta :) ) …
  atatea teste fac pe el saracul telefon zici ca ar trebuii sa fie din piatra …la urma urmei e doar un telefon :) (care costa muuulltttt)

 2. Rares spune:

  pai cum sa nu faca teste…tie ti-ar conveni sa cumperi un iphone, sa dai 16 mil sa zic pe el,la abonament de 20 euro si sa ti se f**a in cateva zile ?:))
  nu i-ar conveni nimanui.. mai bine sa-i faca teste sa fie siguri.
  Citeam in ziar intr-o dimineata,ca in Anglia, din cauza Iphone-ului, oamenii nu s-au dus la munca:)), deoarece cand s-a modificat ora, de la fusu orar de vara la cel de iarna , alarma de la Iphone nu s-a modificat,si au mers oamenii mai tarziu la munca. Lasa sa le faca teste :) )

  • Coțofana spune:

   Da, am citit si eu faza cu schimbarea fusului orar si iPhone-ul. Iti dai seama cata lume are iPhone in Anglia? Sau poate sunt doar cativa dar au umflat ziaristii stirea, cum se intampla de obicei.

Comentează
Dacă vrei să apară o poză la comentariul tău, fă-ți rost de un Gravatar.