GMail îți permite acum să vezi documente Word în browser

GMail DocsGMail suportă acum abilitatea de a vedea documente create cu Microsoft Word direct în navigatorul web cu un singur click de mouse. Google Docs oferă această posibilitate prin afișarea unui link denumit „Vizualizează” (View) în partea de jos a mesajului din GMail și funcționează deja pentru vizualizarea documentelor PDF, PowerPoint sau TIFF.

După apăsarea link-ului „Vizualizează” documentul Word atașat este deschis în browser de unde poate fi descărcat sau, dacă este accesat link-ul „Edit online” acest document poate fi chiar editat direct din browser.

Este un mic update pentru GMail dar are implicații mari pentru cei care folosesc frecvent documente Word.

Share on Facebook
Share on LinkedIn

Publicat în: Noutăţi

Etichete:

Despre autor: Pentru că de felul lui se plictisește repede, este mereu dependent de noutăţi, motiv pentru care consumă agregatoarele de ştiri, RSS-uri sau blogurile cu noutăţi şi bârfe ca pe sticksuri. Vrei să afli ce produs va lansa Apple peste 2 ani sau când va reuşi Microsoft să facă un sistem de operare ca lumea? Porumbelul e omul tău. Joacă rolul poştaşului și răspândacului, ocupându-se de propagarea noutăţilor importante din IT.


Pingbacks

  1. [...] This post was mentioned on Twitter by Ionutz™, IT4Fans România. IT4Fans România said: GMail îți permite acum să vezi documente Word în browser @ http://ur.ly/gAsb [...]

Comentează
Dacă vrei să apară o poză la comentariul tău, fă-ți rost de un Gravatar.