Google Chrome are de acum Flash Player integrat

Chrome-Adobe FlashÎn luna martie 2010 Adobe și Google au anunțat că Flash Player va fi în curând integrat în browser-ul Chrome, eliminând astfel corvoada utilizatorilor de a-l descărca, instala și actualiza separat.

Zilele trecute Google a lansat ultima versiune stabilă de Chrome (5.0.375.86) pentru Linux, Mac și Windows care, pe lângă repararea unui număr de vulnerabilități de securitate, are player-ul Flash implicit integrat.

Player-ul Flash a mai fost integrat anterior în Chrome dar doar în versiunile folosite de către dezvoltatori sau în cele beta ale browser-ului bazat pe WebKit și dezvoltat de către cei din Mountain View.

Această noutate înseamnă că Google acordă tehnologiei Flash de la Adobe un alt vot de încredere (pe lângă anunțarea integrării lui Flash Player 10.1 pentru mobile în Android Froyo) dar integrarea mai înseamnă și vești bune pentru utilizatorii lui Chrome, pentru că actualizările player-ului Flash vor fi făcute de acum direct prin sistemul intern de update-uri al lui Chrome minimizând astfel riscurile de securitate care tind să apară atunci când sunt folosite programe software și extensii învechite.

Share on Facebook
Share on LinkedIn

Publicat în: Noutăţi

Etichete:

Despre autor: Pentru că de felul lui se plictisește repede, este mereu dependent de noutăţi, motiv pentru care consumă agregatoarele de ştiri, RSS-uri sau blogurile cu noutăţi şi bârfe ca pe sticksuri. Vrei să afli ce produs va lansa Apple peste 2 ani sau când va reuşi Microsoft să facă un sistem de operare ca lumea? Porumbelul e omul tău. Joacă rolul poştaşului și răspândacului, ocupându-se de propagarea noutăţilor importante din IT.

RSSComentarii (0)

URL trackback

Comentează
Dacă vrei să apară o poză la comentariul tău, fă-ți rost de un Gravatar.