YouTube primește un buton „vuvuzela”!

YouTube-vuvuzelaEchipei din spatele YouTube i-a plăcut dintotdeauna șotiile. Cândva în ultima zi, la unele clipuri găzduite de cel mai mare portal video din lume, și-a făcut apariția un buton care arată ca o minge mică de fotbal (în dreapta butonului care permite selectarea rezoluției de vizualizare). Dacă faci click pe acesta, se va auzi non-stop (sau cel puțin până la următoarea apăsare a butonului) un sunet incredibil de enervant care aduce vag cu un roi de insecte sau, pentru toți cei care urmăresc Campionatul Mondial de Fotbal, ca temuta vuvuzela – instrumentul care a răsunat pe toate stadioanele din Africa de Sud în ultima lună.

Zgomotul este atât de sâcâitor încât rețelele de televiziune au fost nevoite să ia măsuri pentru a-l filtra și și-au instruit telespectatorii cum să-l blocheze pe televizoarele și calculatoarele acestora. Deși butonul nu apare la toate clipurile de pe YouTube, l-am văzut pe unele care nu au nici o legătură cu fotbalul, după cum se vede și în reclama asta.

Share on Facebook
Share on LinkedIn

Publicat în: eFun

Etichete:

Despre autor: Este fetiţa trupei, cea guralivă şi amuzantă; ne place s-o buzărim de câte ori avem ocazia ca s-o ofticăm, dar nu ne iese întotdeauna pentru că din nefericire ține la glumă. Atenție, deși e fată nu trebuie subestimată pentru că este deţinătoarea unor cunoştinţe solide de IT pe care ştie să le pună în ecuație ca să obțină ce vrea.

RSSComentarii (0)

URL trackback

Comentează
Dacă vrei să apară o poză la comentariul tău, fă-ți rost de un Gravatar.