Ecranul noului iPhone este uimitor

În ultimul timp au fost o grămadă de discuții despre ecranul botezat Retina Display” din iPhone 4. Iată că a sosit timpul să uităm de aceste controverse și să ne răsfățăm ochii cu niște poze ale lui „Retina Display” făcute la o rezoluție foarte înaltă. Trebuie să admit că ecranul este o nebunie:

iPhone 4 retina display close_up

Fă click pe fotografie pentru a o vedea la mărimea originală într-o fereastră separată și pregătește-te să faci ceva scroll înspre dreapta și în jos cu mouse-ul pentru a vedea detaliile ecranului

Dacă tot nu ești convins îți recomand să te uiți la clipul video de mai jos dar fă click pe butonul „HD” și mărește-l pe tot ecranul:

Inserez și o poză comparativă între ecranul lui iPhone 3GS și iPhone 4 – nu cred că trebuie să precizez care parte a fotografiei ne arată ecranul lui iPhone 4:

iPhone 4 retina display vs iphone 3GS display_close-up

Este evident că cei 326 de pixeli per inchi pătrat vor avea un impact pozitiv major asupra utilizatorilor. Calitatea și densitatea informațiilor afișate de către ecranul de 960 pe 640 pixeli este la fel de bună ca și cea a revistelor tipărite.

Imaginile și clipul video au fost preluate de pe blogul Schobleizer.

Share on Facebook
Share on LinkedIn

Publicat în: NoutăţiSmartphone

Etichete:

Despre autor: Pentru că de felul lui se plictisește repede, este mereu dependent de noutăţi, motiv pentru care consumă agregatoarele de ştiri, RSS-uri sau blogurile cu noutăţi şi bârfe ca pe sticksuri. Vrei să afli ce produs va lansa Apple peste 2 ani sau când va reuşi Microsoft să facă un sistem de operare ca lumea? Porumbelul e omul tău. Joacă rolul poştaşului și răspândacului, ocupându-se de propagarea noutăţilor importante din IT.


Pingbacks

  1. [...] This post was mentioned on Twitter by FotoFlexer, IT4Fans România. IT4Fans România said: Ecranul noului iPhone este uimitor @ http://ur.ly/gEps [...]

  2. [...] cu o densitate a pixelilor de 326 ppi (pixel per inch). Aproape toată lumea este de acord că Retina Display afișează niște imagini superbe (mai puțin Samsung). Având acest lucru în minte, cât de incredibil pot să arate imaginile [...]

Comentează




Dacă vrei să apară o poză la comentariul tău, fă-ți rost de un Gravatar.