Motorola vrea un smartphone Android cu procesor de 2GHz până la sfârșitul lui 2010

Motorola Sanjay Jha

Sanjay Jha, CEO-ul Motorola este o prezență plăcută pe scena conferințelor de presă și nu numai. Și mă refer aici nu neapărat la prezența fizică, ci mai ales la jovialitatea unor declarații pe care le face în public. De exemplu a spus cu puțin timp în urmă că nu reușește să producă atâtea smartphone-uri Motorola Droid câte ar putea să vândă (ceea ce se poate traduce că se vând mai repede decât se produc).

Printr-o altă declarație, CEO-ul Motorola ne lasă să știm că anul acesta este plănuită lansarea a 2 sau 4 modele de telefoane capabile să efectueze apeluri video (până la urmă sunt două sau 4? Mie nu prea-mi sună a plănuire meticuloasă estimarea asta).

Dar cea mai curajoasă afirmație a lui Sanjay a fost aceea prin care își exprima intenția ca până la sfârșitul lui 2010 Motorola să lanseze primul smartphone echipat cu un procesor ce rulează la frecvența de tact de 2GHz! Alt director executiv de la Motorola precizează că acest super-smartphone va suporta Flash 10.1, va avea un giroscop și va fi capabil să înregistreze video în format HD. De partea grafică se pare va fi însărcinat să se ocupe chipsetul Nvidia Tegra deși încă nu este sigur dacă acest chipset va fi același care va rula la 2GHz.

Porumbel scăpat pe gură sau extaziere inexplicabilă a unui director de mega-companie? Aflăm răspunsul peste doar 6 luni.

Share on Facebook
Share on LinkedIn

Publicat în: NoutăţiSmartphone

Etichete:

Despre autor: Pentru că de felul lui se plictisește repede, este mereu dependent de noutăţi, motiv pentru care consumă agregatoarele de ştiri, RSS-uri sau blogurile cu noutăţi şi bârfe ca pe sticksuri. Vrei să afli ce produs va lansa Apple peste 2 ani sau când va reuşi Microsoft să facă un sistem de operare ca lumea? Porumbelul e omul tău. Joacă rolul poştaşului și răspândacului, ocupându-se de propagarea noutăţilor importante din IT.

RSSComentarii (0)

URL trackback

Comentează
Dacă vrei să apară o poză la comentariul tău, fă-ți rost de un Gravatar.