Boxe ultra-subțiri rezistente la apă înoată înspre smartphoneuri

Murata waterproof speakersDupă cum se poate vedea și cu ochiul liber, aceste sunt foarte subțiri: mai exact, au 0,9 milimetri grosime ceea ce le face perfecte pentru telefoane mobile, camere video și alte gadget-uri ultra-portabile rezistente la apă.

Murata, o companie din Kyoto – Japonia a creat această minune, denumind-o „primul difuzor ultra-subțire piezoelectric rezistent la apă”. Mai mult, acestea sunt mai ieftine decât alte modele de difuzoare rezistente la apă (care se găsesc tot în Japonia) datorită soluției de etanșare a găurilor prin care este emis sunetul înspre exterior pionierată de Murata.

Boxele standard sunt etanșate cu o folie anti-acvatică care acoperă grila exterioară a acestora, reducând astfel și calitatea sunetului. De asemenea, aceste folii speciale sunt destul de costisitoare, fapt care se reflectă și în prețul final al boxelor. Murata a ocolit dezavantajele foliei de protecție anti-acvatică folosind un design special al găurilor exterioare ale boxelor.

Telefoanele rezistente la apă sunt destul de populare în Japonia, Murata pretinzând că în 2009 unul din 4 modele de telefoane lansate a fost anti-acvatic.

Boxele anti-acvatice de la Murata pot fi cumpărate acum de către producători la prețul de aproximativ 2,70 dolari/bucata.

Share on Facebook
Share on LinkedIn

Publicat în: Noutăţi

Etichete:

Despre autor: Pentru că de felul lui se plictisește repede, este mereu dependent de noutăţi, motiv pentru care consumă agregatoarele de ştiri, RSS-uri sau blogurile cu noutăţi şi bârfe ca pe sticksuri. Vrei să afli ce produs va lansa Apple peste 2 ani sau când va reuşi Microsoft să facă un sistem de operare ca lumea? Porumbelul e omul tău. Joacă rolul poştaşului și răspândacului, ocupându-se de propagarea noutăţilor importante din IT.

RSSComentarii

Comentează | URL trackback

  1. Camere video spune:

    intrebarea e daca si telefoanele mobile o sa reziste la apa, nu doar boxele?!


Trackbacks

  1. bagamare.ro spune:

    Boxe ultra-subțiri rezistente la apă înoată înspre smartphoneuri | IT4Fans – te ajută să te miști în IT!…

    După cum se poate vedea și cu ochiul liber, aceste sunt foarte subțiri: mai exact, au 0,9 milimetri grosime ceea ce le face perfecte pentru telefoane mobile, camere video și alte gadget-uri ultra-portabile rezistente la apă. Murata, o companie din Kyot…

Comentează
Dacă vrei să apară o poză la comentariul tău, fă-ți rost de un Gravatar.