Suportul pliabil de iPad care pășește!

Unul dintre minusurile serioase ale tabletei Apple, iPad, este fără îndoială lipsa unui suport pliabil care să permită așezarea acesteia pe o suprafață plană astfel încât vizualizarea îndelungată a conținutului video să devină o plăcere și nu o corvoadă. Oamenii încearcă să umple acest gol construind propriile variante de suporți pliabili și un japonez pasionat de robotică a reușit să încropească un dispozitiv care transformă iPad-ul într-un robot mergător! Bonus: un iPhone umblător!

P.S. – Oare dacă în locul celebrelor gadget-uri Apple ar fi fost niște icoane cu Fecioara Maria, acest clip s-ar mai fi bucurat de atâta atenție?

Share on Facebook
Share on LinkedIn

Publicat în: eFun

Etichete:

Despre autor: Este fetiţa trupei, cea guralivă şi amuzantă; ne place s-o buzărim de câte ori avem ocazia ca s-o ofticăm, dar nu ne iese întotdeauna pentru că din nefericire ține la glumă. Atenție, deși e fată nu trebuie subestimată pentru că este deţinătoarea unor cunoştinţe solide de IT pe care ştie să le pună în ecuație ca să obțină ce vrea.


Trackbacks

  1. bagamare.ro spune:

    Suportul pliabil de iPad care pășește! | IT4Fans – te ajută să te miști în IT!…

    Unul dintre minusurile serioase ale tabletei Apple, iPad, este fără îndoială lipsa unui suport pliabil care să permită așezarea acesteia pe o suprafață plană astfel încât vizualizarea îndelungată a conținutului video să devină o plăcere și nu o corvoad…

Comentează
Dacă vrei să apară o poză la comentariul tău, fă-ți rost de un Gravatar.