3M prezintă monitorul USB 3.0

Povesteam nu demult despre intenția lui Samsung de a lansa în 2011 un monitor alimentat prin două mufe USB 2.0. Iată că firma 3M ne prezintă un monitor care nu numai că-și primește semnalul video printr-o mufă USB 3.0 și se alimentează tot din USB 3.0.

Este vorba despre un monitor cu ecran de 18.5 inchi și o rezoluție de 1366×768. Dintre companiile care au în lucru la ora actuală soluții USB 3.0 pare-se că 3M este primul producător care a reușit să prezinte un produs care să fie și alimentat prin USB 3.0. Chiar dacă USB 3.0 permite alimentarea cu un curent de 900mA a dispozitivului conectat față de cei 500mA din USB 2.0, pentru alimentarea monitorului în cauză a fost nevoie tot de două porturi USB 3.0 pentru că un port USB 3.0 poate asigura o putere de numai 7W în timp ce monitorul necesită 8W pentru a putea funcționa.

În orice caz este doar o chestiune de timp până când va apărea primul monitor alimentat printr-un singur port USB 3.0.

Share on Facebook
Share on LinkedIn

Publicat în: Noutăţi

Etichete:

Despre autor: Pentru că de felul lui se plictisește repede, este mereu dependent de noutăţi, motiv pentru care consumă agregatoarele de ştiri, RSS-uri sau blogurile cu noutăţi şi bârfe ca pe sticksuri. Vrei să afli ce produs va lansa Apple peste 2 ani sau când va reuşi Microsoft să facă un sistem de operare ca lumea? Porumbelul e omul tău. Joacă rolul poştaşului și răspândacului, ocupându-se de propagarea noutăţilor importante din IT.

RSSComentarii (0)

URL trackback

Comentează
Dacă vrei să apară o poză la comentariul tău, fă-ți rost de un Gravatar.