SP1 public beta pentru Windows 7 și Windows Server 2008 R2 apare în iulie 2010te

La conferința TechEd North America 2010 din New Orleans, Bob Muglia, președintele Microsoft Server și Tools Division, a afirmat în discursul sau că până la sfârșitul lunii iulie 2010 va fi disponibil Service Pack 1 public beta atât pentru Windows 7 cât și pentru Windows Server 2008 R2. Diverse “build”-uri ale lui Windows 7 SP1 beta au fost disponibile și până acum dar la modul neoficial.

Versiunea finală de Service Pack 1 pentru ambele platforme este așteptată spre sfârșitul anului 2010 însă nu trebuie să ne așteptăm la noutăți privind funcționalitatea lui Windows 7. De pe blogul oficial Windows aflăm că “Pentru Windows 7, SP1 va fi doar o combinație de update-uri deja disponibile prin Windows Update plus alte remedii bazate pe feedback-ul din partea clienților și partenerilor noștri”.

Spre deosebire de Windows 7, Windows Server 2008 R2 va primi o versiune actualizată a clientului de Remote Desktop capabilă să funcționeze cu RemoteFX, o tehnologie care permite utilizatorilor conectați prin Remote Desktop să se bucure de funcții până acum accesibile doar local, cum ar fi interfața Windows Aero, filme, animație, aplicații 3D. O altă facilitate va fi Dynamic Memory care va permite sistemului de virtualizare Hyper-V din Windows Server să aloce în mod dinamic fiecărei mașini virtuale memorie mai multă sau mai puțină, după necesități.

În prezent clienții care au cumpărat Windows 7 au drept de downgrade la Windows XP până în aprilie 2011, însă după lansarea oficială a lui SP1 ei vor pierde acest drept.

Share on Facebook
Share on LinkedIn

Publicat în: Noutăţi

Etichete:

Despre autor: Pentru că de felul lui se plictisește repede, este mereu dependent de noutăţi, motiv pentru care consumă agregatoarele de ştiri, RSS-uri sau blogurile cu noutăţi şi bârfe ca pe sticksuri. Vrei să afli ce produs va lansa Apple peste 2 ani sau când va reuşi Microsoft să facă un sistem de operare ca lumea? Porumbelul e omul tău. Joacă rolul poştaşului și răspândacului, ocupându-se de propagarea noutăţilor importante din IT.


Trackbacks

  1. bagamare.ro spune:

    SP1 public beta pentru Windows 7 și Windows Server 2008 R2 apare în iulie 2010 | IT4Fans…

    La conferința TechEd North America 2010 din New Orleans, Bob Muglia, președintele Microsoft Server și Tools Division, a afirmat în discursul sau că până la sfârșitul lunii iulie 2010 va fi disponibil Service Pack 1 public beta atât pentru Windows 7 cât…

Comentează
Dacă vrei să apară o poză la comentariul tău, fă-ți rost de un Gravatar.