Toshiba prezintă un monitor prototip capabil de 2D și 3D în același timp

12 inchi display Toshiba 2D-3D in the same time

Unul dintre hobby-urile favorite al celor de la Toshiba este să ne amăgească cu niște prototipuri echipate cu tehnologie autosterescopică și exact despre asta este vorba și în fotografia de mai sus: acest monitor de 12 inchi poate afișa atât imagini 2D cât și 3D simultan, fără să fie nevoie de ochelari speciali (pentru a vedea imaginile 3D).

Cum reușește această performanță este mai degrabă complicat de explicat, mai ales când trebuie să traduci explicațiile din japoneză, dar se pare că Toshiba a făcut un sandwich dintr-un panou special format din lentile cu indecși variabili montat între un polarizator de mare viteză și bătrânul de acum LCD color.

Sunt gata să pariez pe o ladă de Carlberg că acest monitor nu va fi de vânzare prea curând dar o să-l mențin pentru o perioadă pe radarul personal, poate vor mai apărea ceva noutăți. Mai ales că în zilele noastre astfel de produse au tendința de a se ivi din senin.

Share on Facebook
Share on LinkedIn

Publicat în: Noutăţi

Etichete:

Despre autor: Pentru că de felul lui se plictisește repede, este mereu dependent de noutăţi, motiv pentru care consumă agregatoarele de ştiri, RSS-uri sau blogurile cu noutăţi şi bârfe ca pe sticksuri. Vrei să afli ce produs va lansa Apple peste 2 ani sau când va reuşi Microsoft să facă un sistem de operare ca lumea? Porumbelul e omul tău. Joacă rolul poştaşului și răspândacului, ocupându-se de propagarea noutăţilor importante din IT.

RSSComentarii (0)

URL trackback

Comentează
Dacă vrei să apară o poză la comentariul tău, fă-ți rost de un Gravatar.