Hitachi lansează cel mai subțire și mai rapid HDD

Hitachi Z HDD - fastest and slimmest HDD

Ignorând pentru un moment faptul că aparent Hitachi au folosit un model masculin cu unghii muierești false, acest model de HDD din seria Z se bucură de privilegiul de a fi (momentan) cel mai rapid hard-disk cu platane din categoria celor care au doar 7 milimetri grosime. Capacitățile de stocare disponibile vor fi 160GB, 250GB și 320GB.

Deși are o înălțime de doar 7mm, este capabil de viteze de rotație de până la 7200rpm dacă este nevoie. Fiind cu o idee mai subțire decât HDD-urile standard cu două platane care au 9mm, aceste modele vor ajuta companiile ca Intel, să-și îndeplinească visul de a lansa într-o zi netbook-uri mai subțiri decât o jumătate de inchi (12,7mm).

Share on Facebook
Share on LinkedIn

Publicat în: Noutăţi

Etichete:

Despre autor: Pentru că de felul lui se plictisește repede, este mereu dependent de noutăţi, motiv pentru care consumă agregatoarele de ştiri, RSS-uri sau blogurile cu noutăţi şi bârfe ca pe sticksuri. Vrei să afli ce produs va lansa Apple peste 2 ani sau când va reuşi Microsoft să facă un sistem de operare ca lumea? Porumbelul e omul tău. Joacă rolul poştaşului și răspândacului, ocupându-se de propagarea noutăţilor importante din IT.


Trackbacks

  1. bagamare.ro spune:

    Hitachi lansează cel mai subțire și mai rapid HDD | IT4Fans – te ajută să te miști în IT!…

    Ignorând pentru un moment faptul că aparent Hitachi au folosit un model masculin cu unghii false, acest model de HDD din seria Z se bucură de privilegiul de a fi (momentan) cel mai rapid hard-disk cu platane din categoria celor care au doar 7 milimetri…

Comentează
Dacă vrei să apară o poză la comentariul tău, fă-ți rost de un Gravatar.