Apple mai valoros și decât Microsoft pe piața bursieră

După ce în noiembrie anul trecut, Apple a întrecut Google din punct de vedere al valorii de piață, iată că a venit și rândul lui Microsoft să aplece steagul în fața celor din Cupertino.

Apple Market Cap 540x53

Deși numerele fluctuează destul de mult, lucru comun pentru cotațiile bursiere, inevitabilul prezis de către analiști cu jumătate de an în urmă s-a produs. Probabil că evenimentul a produs multă bucurie în tabăra Apple, mai ales că în curând va fi lansat următorul iPhone – lucru care nu va putea decât să ajute la consolidarea valorii acțiunilor Apple.

Steve Ballmer, CEO-ul Microsoft, a răspuns voalat la această noutate afirmând că echipa cu sediul în Redmond câștigă în continuare mai mulți bani decât Apple deși va trebui să accelereze scoaterea pe piață a produselor la care lucrează. Probabil se gândea la Windows Phone 7. Despre care, apropo, Ballmer este convins că se vor vinde 30 de milioane de exemplare în 2011. Tipul este optimist, ce să zic…

Share on Facebook
Share on LinkedIn

Publicat în: Noutăţi

Etichete:

Despre autor: Pentru că de felul lui se plictisește repede, este mereu dependent de noutăţi, motiv pentru care consumă agregatoarele de ştiri, RSS-uri sau blogurile cu noutăţi şi bârfe ca pe sticksuri. Vrei să afli ce produs va lansa Apple peste 2 ani sau când va reuşi Microsoft să facă un sistem de operare ca lumea? Porumbelul e omul tău. Joacă rolul poştaşului și răspândacului, ocupându-se de propagarea noutăţilor importante din IT.


Pingbacks

  1. [...] Apple a depăşit Microsoft ca valoare de piaţă dar asta nu înseamnă mare lucru în momentul întocmirii bilanţurilor [...]

Comentează
Dacă vrei să apară o poză la comentariul tău, fă-ți rost de un Gravatar.