Jumătate din toate jocurile vor fi 3D până în 2012, afirmă Ubisoft

Ubisoft a afirmat recent că vom vedea din ce în ce mai multe produse în 3D pe Xbox 360 și PS3 dar și pe mașini portabile. Creșterea substanțială se datorează faptului că jocurile 3D creează o mult mai acută senzație a realității și reprezintă o cale prin care industria jocurilor poate oferi jucătorilor trăiri emoționale mai intense.

La sfârșitul anului 2010 peisajul jocurilor 3D va fi îmbogățit prin apariția consolei 3DS de la Nintendo (care va putea fi folosită fără ochelari) iar anul viitor Ubisoft se așteaptă ca doar 15-20% din jocuri să fie 3D, adevărata explozie a jocurilor tridimensionale fiind așteptată abia în 2012, când ele vor reprezenta cel puțin 50%.

Share on Facebook
Share on LinkedIn

Publicat în: Noutăţi

Etichete:

Despre autor: Pentru că de felul lui se plictisește repede, este mereu dependent de noutăţi, motiv pentru care consumă agregatoarele de ştiri, RSS-uri sau blogurile cu noutăţi şi bârfe ca pe sticksuri. Vrei să afli ce produs va lansa Apple peste 2 ani sau când va reuşi Microsoft să facă un sistem de operare ca lumea? Porumbelul e omul tău. Joacă rolul poştaşului și răspândacului, ocupându-se de propagarea noutăţilor importante din IT.

RSSComentarii (0)

URL trackback

Comentează
Dacă vrei să apară o poză la comentariul tău, fă-ți rost de un Gravatar.