StumbleUpon a trecut de 10.000.000 de utilizatori înregistraţi

StumbleUponFără să facă prea mult zgomot pentru chestia asta (cum le place altora să facă), StumbleUpon a trecut ieri de pragul celor 10 milioane de utilizatori înregistraţi. Piatra de hotar a fost atinsă prin înregistrarea utilizatorului cu id-ul Nellzom, un tânăr de 20 ani din Colombia.

Creşterea lui StumbleUpon este decentă deoarece în aprilie 2008 avea 5 milioane de utilizatori înregistraţi şi aproape 5 miliarde de voturi tip “stumble” deşi nu se poate spune câţi utilizatori dintre cei 10 milioane sunt încă activi.

În ultimul an de când StumbleUpon s-a despărţit de eBay, redevenind independent, a lansat un nou toolbar, noi extensii pentru Firefox şi Chrome, şi-a redesenat interfaţa site-ului, audezvoltat o aplicaţie pentru iPad şi multe altele… într-un cuvânt oamenii de acolo au fost ocupaţi. Conform unor statistici elaborate de către StatCounter, StumbleUpon generează mai mult trafic decât Twitter, Reddit sau Digg deci modalitatea de descoperire a conţinutului web interesant promovat de către acesta are succes (şi mie îmi place).

Iată şi câteva date interesante apărute într-o postare apărută pe blogul StumbleUpon în data de 4 mai 2010:

  • 118% rată de creştere a numărului de utilizatori activi începând cu 2009;
  • 5,4 miliarde de recomandări din aprilie 2009 încoace;
  • doar în martie 2010 – jumătate de miliard de recomandări (sau voturi stumble);
  • utilizatorii StumbleUpon activează în medie de 25 de ori pe zi (asta mi se pare cam trasă de păr, dar o fi…);
  • peste 100.000 de fani Facebook.

La această înşiruire mai pot adăuga şi 10 milioane de utilizatori înregistraţi.

Share on Facebook
Share on LinkedIn

Publicat în: Noutăţi

Etichete:

Despre autor: Pentru că de felul lui se plictisește repede, este mereu dependent de noutăţi, motiv pentru care consumă agregatoarele de ştiri, RSS-uri sau blogurile cu noutăţi şi bârfe ca pe sticksuri. Vrei să afli ce produs va lansa Apple peste 2 ani sau când va reuşi Microsoft să facă un sistem de operare ca lumea? Porumbelul e omul tău. Joacă rolul poştaşului și răspândacului, ocupându-se de propagarea noutăţilor importante din IT.


Pingbacks

  1. [...] This post was mentioned on Twitter by IT4Fans România. IT4Fans România said: StumbleUpon a trecut de 10.000.000 de utilizatori înregistraţi @ http://ur.ly/cret [...]

Comentează
Dacă vrei să apară o poză la comentariul tău, fă-ți rost de un Gravatar.