Invitații Google Voice pentru elevii de liceu

Serviciul Google Voice» este mai puțin cunoscut în România datorită faptului că este accesibil doar utilizatorilor din Statele Unite, însă chiar și în Statele Unite serviciul nu este accesibil oricui ci numai pe bază de invitație.

Printr-o mișcare abilă anunțată ieri pe blog, Google sărbătorește finele anului școlar deschizând elevilor de liceu ușa (prin invitații prioritare cu răspuns garantat în 24h) către serviciul Google Voice, venind astfel în întâmpinarea nevoilor crescute de comunicare ale acestora.

De ce spuneam că e o mișcare abilă? Pentru că acest gest de curtoazie din partea Google către masele de elevi va avea ca efect convertirea multora dintre aceștia în utilizatori fideli de sisteme mobile cu Android și în general consolidarea poziției Google în rândul tineretului care va intra nu peste mult timp în categoria demografică cea mai activă a societății.

Share on Facebook
Share on LinkedIn

un serviciu de telefonie lansat de Google în 11.03.2009 prin care utilizatorul își poate alege un număr de telefon Google Voice, apelurile către acest număr fiind forwardate de Google către alte numere de telefon precizate de utilizator. Prin Google Voice se pot și origina apeluri fie de pe web fie de pe un telefon prin formarea mai întâi a numărului de telefon Google Voice.  Google Voice oferă printre altele și o căsuță vocală capabilă să recunoască textul vorbit și să-l transcrie într-un mesaj scris care poate fi citit sub forma unui mesaj e-mail. Mai multe despre Google Voice se pot afla pe canalul Youtube specializat.Powered by Hackadelic Sliding Notes 1.6.5

Publicat în: Noutăţi

Etichete:

Despre autor: Pentru că de felul lui se plictisește repede, este mereu dependent de noutăţi, motiv pentru care consumă agregatoarele de ştiri, RSS-uri sau blogurile cu noutăţi şi bârfe ca pe sticksuri. Vrei să afli ce produs va lansa Apple peste 2 ani sau când va reuşi Microsoft să facă un sistem de operare ca lumea? Porumbelul e omul tău. Joacă rolul poştaşului și răspândacului, ocupându-se de propagarea noutăţilor importante din IT.


Pingbacks

  1. [...] This post was mentioned on Twitter by IT4Fans România. IT4Fans România said: Invitații Google Voice pentru elevii de liceu @ http://ur.ly/ceJ1 [...]

Comentează
Dacă vrei să apară o poză la comentariul tău, fă-ți rost de un Gravatar.