Evoluce – monitor HD multitouch de 47 inchi controlat prin gesturi

Evoluce HD gesture control monitor

Producătorul german de monitoare Evoluce a anunțat în noiembrie 2009 lansarea unui model denumit „Evoluce ONE”. Acesta este un monitor cu diagonala de 47 inchi (120 centimetri) cu rezoluție Full HD (1920×1080) și optică integrată în ecran care permite un număr nelimitat de inputuri simultane. Da, ai ghicit bine, multitouch adevărat și nelimitat. Evoluce ONE mai știe și haptic feedback, fiind compatibil cu multitouch-ul oferit de Windows 7 de îndată ce-l scoți din cutie. De asemenea, suport pentru alte sisteme de operare (Linux dar cel mai probabil Mac) va fi oferit cândva în viitor.

Clipul de prezentare ne arată cât de mici apar paginile web ale unui site obișnuit pe un monitor cu dimensiuni regești:

Zilele trecute, Evoluce a revenit în centrul atenției prezentând un model upgradat față de cel Evoluce ONE, adăugând suport pentru controlul gesturilor făcute în aer la o distanță maximă de jumătate de metru de ecran. Deci, gesture control.

Dacă clipul de mai sus te-a făcut să-ți verifici starea depozitelor bancare, următorul videoclip te va îndemna să-ți spargi și pușculița. Și, crede-mă, va fi nevoie de astfel de sacrificii, pentru că minunea asta nu este deloc destinată bugetarilor cinstiți care au deja rate deși deocamdată nici măcar producătorul nu știe ce preț să ceară…

Share on Facebook
Share on LinkedIn

Publicat în: Noutăţi

Etichete:

Despre autor: Pentru că de felul lui se plictisește repede, este mereu dependent de noutăţi, motiv pentru care consumă agregatoarele de ştiri, RSS-uri sau blogurile cu noutăţi şi bârfe ca pe sticksuri. Vrei să afli ce produs va lansa Apple peste 2 ani sau când va reuşi Microsoft să facă un sistem de operare ca lumea? Porumbelul e omul tău. Joacă rolul poştaşului și răspândacului, ocupându-se de propagarea noutăţilor importante din IT.

RSSComentarii (0)

URL trackback

Comentează
Dacă vrei să apară o poză la comentariul tău, fă-ți rost de un Gravatar.