Cum să-ți alegi singur ce followers să ai pe Twitter [BUG]

Iată că vine și rândul lui Twitter s-o facă lată: ce crezi că se întâmplă dacă “ciripești” un text de forma accept nume_utilizator_twitter (de exemplu accept it4fans)?

Precis te gândești, nu, nu se poate, ar fi prea frumos să fie adevărat.

Ei bine, exact asta se întâmplă (cel puțin în interfața web http://twitter.com): userul nume_utilizator_twitter (it4fans în exemplul nostru), este adăugat în lista ta de followers. Incredibil, nu? E posibil datorită unei “portițe” în codul Twitter (poți să-i spui și “bug” dacă preferi).

Actualizare: Se pare că șmecheria nu mai ține – Twitter și-a băgat coada. Acum dacă încerci să faci așa ceva primești un superb “Internal Server Error”. (umblă zvonul că câțiva useri care au încercat șmecheria s-au trezit cu contoarele de following/followed users resetate la zero.

Oricum, se pare că, chiar dacă ai fi reușit să-ți adaugi în felul ăsta un utilizator în lista ta de followers, trucul respectiv nu te-ar fi adăugat și pe tine în lista lui de conturi urmărite. Dar chiar și așa, zi-mi că n-ar fi fost supercool să te poți lăuda unei colege de liceu (bună în draci, de altfel) cu lista ta de followers – asta după ce ți-ai fi adăugat în prealabil actorul ei preferat ca follower al tău. :P

Share on Facebook
Share on LinkedIn

Publicat în: Noutăţi

Etichete:

Despre autor: Pentru că de felul lui se plictisește repede, este mereu dependent de noutăţi, motiv pentru care consumă agregatoarele de ştiri, RSS-uri sau blogurile cu noutăţi şi bârfe ca pe sticksuri. Vrei să afli ce produs va lansa Apple peste 2 ani sau când va reuşi Microsoft să facă un sistem de operare ca lumea? Porumbelul e omul tău. Joacă rolul poştaşului și răspândacului, ocupându-se de propagarea noutăţilor importante din IT.

RSSComentarii (0)

URL trackback

Comentează
Dacă vrei să apară o poză la comentariul tău, fă-ți rost de un Gravatar.