Tastatura alchimiștilor

Alchemist keyboard right sideAceastă tastatură hardware am descoperit-o pe siteul Datamancer.net și se spune că este destinată doar alchimiștilor, având în loc de caractere alfa-numerice, simboluri alchimice. Lumina din lateral este legată pe același circuit cu cel al LED-ului care se aprinde când este apăsată tasta „Scroll Lock”.

Alchemist keyboard right front side

În locul tastelor funcționale (F1-F12) au fost implementate simboluri ale diferitelor metale folosite la construcția tastaturii dar și alte metale. Tastele numerice au fost înlocuite cu simbolurile Lunii, Soarelui și ale planetelor sistemului nostru solar.

Alchemist keyboard right sided frontSimbolurile pentru Pământ, Aer, Foc și Apă au fost plasate pe tastele direcționale iar tastele numerice din dreapta folosesc numere romane stilizate. Tastele „Enter” și „Shift” sunt etichetate cu simbolurile alchimice pentru procese ca amestecare, combinare, etc..

Alchemist keyboard secundum artemSecundum artem” este adagiul latin care înseamnă „în conformitate cu arta” folosit frecvent pentru a descrie ceva care este unanim acceptat în branșă, în medicină fiind deseori folosit sub forma „folosește-ți îndemânarea și judecata”. Bara de alamă este acoperită cu vinil transparent pentru a preveni imprimarea urmelor de grăsime de pe încheieturile mâinilor.

Alchemist keyboard USB cord

Mufa de conectare la PC este de tip USB, cordonul fiind acoperit cu o țesătură din alamă pentru a se potrivi cu restul tastaturii.

Share on Facebook
Share on LinkedIn

Publicat în: eFun

Etichete:

Despre autor: Este fetiţa trupei, cea guralivă şi amuzantă; ne place s-o buzărim de câte ori avem ocazia ca s-o ofticăm, dar nu ne iese întotdeauna pentru că din nefericire ține la glumă. Atenție, deși e fată nu trebuie subestimată pentru că este deţinătoarea unor cunoştinţe solide de IT pe care ştie să le pună în ecuație ca să obțină ce vrea.

RSSComentarii (0)

URL trackback

Comentează
Dacă vrei să apară o poză la comentariul tău, fă-ți rost de un Gravatar.